WELLNESS OPHOLD Sverige

Wellness Sverige

Tag et smut hinsidan og lad svensken forkæle dine sanser! Der er masser af spa-tilbud og wellness tilbud på den anden side af Øresund, og vi hjælper dig med at navigere og finde frem til de allerlækreste. Så du trygt kan stole på, at opholdet bliver rejsen værd. Vi har besøgt stederne, og giver en ærlig og ligefrem beskrivelse af vores wellness ophold i wellness ophold Sverige, og du finder kun steder her på siden, som vi kan stå helt inde for er noget ud over det sædvanlige.

wellness ophold Sverige

Mange danskere har en meget fortravlet hverdag, hvor man i høj grad kan få brug for en smule selvforkælelse og ro i sjælen. Netop dette er grunden til at spa – wellness ophold er blevet så utroligt populære, for de står i skarp kontrast til den hektiske hverdag, som gør os stressede og trætte. Man får alle muligheder for bare at være sig selv, uden at skulle bekymre sig om arbejde, pligter, sociale medier og hvad der nu ellers er med til at stresse.

Torekov Hotell

Torekov Hotell

Sted:

Torekov Hotell i Sverige Efter kun 2 timers kørsel fra København til Båstad dukker Torekov Hotell op. Er du til en naturflot oplevelse, er her fuld valuta for pengene. Bøgeskove, gamle stengærder og fuglerige…

Comwell Varbergs kurort

Comwell Varbergs kurort

Sted:

Comwell Varbergs kurort Om Hotellet Med udsigt over smukke Kattegat finder du Varbergs Kurort, der er et af Comwells mange lækre hoteller. Hotellet har tidligere været kåret både som Sveriges og Europas bedste spahotel,…

Hotel Tylösand

Hotel Tylösand

Sted:

Hotel Tylösand Hotellet Det prisvindende svenske Hotel Tylösand ved Halmstad er et overflødighedshorn af spa, mad og sport. Luksushotellet i Sverige har 2000 kvadratmeter søde spa-drømme lige fra indendørs og udendørs pools, sauna, boblende…

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad wellness ophold Sverige

Sted:

Ystad Saltsjöbad Om Spa Hotellet Ystad Saltsjöbad er kun en times kørsel fra København og leveringsdygtige i svensk spa-magi og slentreture ved stranden. Det traditionsrige badehotel fra 1897 ligger helt ned til stranden og…

Yasuragi Hasseludden

Yasuragi Hasseludden

Sted: ,

Yasuragi Hasseludden Hos Yasuragi Hasseludden er der rigelig af plads til at hylde japansk enkelthed, dig-tid og spa-balsam for krop og sjæl. Den eksklusive wellnessperle ligger i udkanten af Stockholm og vandt Årets Spa…

Vann Spa Hotell

Vann Spa Hotell

Sted:

Vann Spa Hotell Hos Vann Spa Hotell kan du sætte kryds ved et luksuriøst spa-eventyr i svenske Brastad, der ligger en times kørsel fra Göteborg. Her er der spa-flirteri med hele seks swimmingpools, kropslunende…

The Lodge

The Lodge

Sted:

The Lodge i Sverige Midt i en svensk skov mellem Malmö og Skåne ligger The Lodge trygt og godt placeret på en af Skånes højeste tinder, Romeleåsen. Hotellet er bygget i New England-stil med…

hotel skansen spa

Hotel Skansen

Sted:

Hotel Skansen i Sverige Hvorfor ikke trække stikket ud sammen med én, du holder af, og nyde et tiltrængt velværelækkert pusterum hos Hotel Skansen i Båstad i Sverige? Herlighedsværdien er helt i top hos…

Alt i alt en tiltrængt pause, som kan give lidt mere overskud og energi til at klare hverdagen. Så hvis du har et stresset liv, så kan et wellness ophold i sverige med masser af selvforkælelse være det du trænger til.

Det behøver ikke nødvendigvis være et langt ophold, for man kan få virkelig meget ud af et spa ophold, der strækker sig over en weekend eller sågar en enkelt dag.
Flere og flere hoteller tilbyder spa og wellness, så man kan altid finde noget.

Man kan som regel købe en pakke, hvor man både for en god middag og masser af lækre wellnessoplevelser. Hvis man vil finde det bedste sted i verden til spa og wellness skal man heldigvis ikke lede ret længe, for vores nabo Sverige er et sandt paradis. wellness ophold tilbud kan man finder overalt, så gå ikke glip af en lækker spa med børn Sverige.

Der er masser af muligheder og man skal altså ikke køre særligt længe før man finder det første spahotel, hvor man kan lade sig forkæle og opvarte. Sverige er altså det perfekte valg for de, der ønsker et spaophold i udlandet uden at skulle rejse langt. Herunder finder du en række af de bedste spasteder i Sverige, og der er noget for enhver smag og tegnebog.

Ystad Saltsjöbad

Hvis man rejser til det underskønne Ystad, så finder man et lækkert spahotel, der ligger lige ud til Østersøen. Det er i sandhed et smuk og vidunderligt sted, hvor man vil blive forkælet og få mulighed for at koble helt af. Ystand Saltsjöbad ligger kun få minutter fra strande, så der er nem adgang til det skønne vand.
Selve hoteller er indrettet med et maritimt tema, der passer absolut fremragende til omgivelserne. Kombineret med balkon på værelset og en smuk havudsigt får man altså noget for pengene. Det har en lang og interessant historie, så hvis man er interesseret i den slags, har man noget i vente.

Det startede som et beskedent badehotel, men med tiden har det udviklet sig til det smukke resort, der tilbyder både spa og wellness. Så hvis man sætter pris på høj kvalitet og en enestående stemning, så er Ystad spaophold ved Saltsjöbadet det helt rette valg.

Der er masser af aktiviteter for de, der holder den slags. Så hvis du er yogaentusiast eller nyder Tai-Chi, så kan du tilmelde dig dette og få en oplevelse, der skaber ro i både krop og hoved. Men naturligvis kan man også slå sig løs i swimmingpools eller fitnesscenteret, så uanset hvad man foretrækker, så er det muligt. Så vær ikke bange for at prøve ægte Ystad Spa.

Hotel Skansen

I den svenske by Båstad, helt nede ved strandkanten ligger der et uhyre populært spahotel. En af de ting, som man i allerhøjeste grad sætter pris på i Sverige Båstad er den vanvittigt smukke udsigt, hvor man kan se uendeligt langt ud over Kattegat. Så snart man ankommer til Hotel Skansen forstår man hvorfor det er så populært. Det er nemlig ikke kun de smukke omgivelser, der trækker. Hotellet har også et stort udbud af wellnessoplevelser og spa tilbud.
Hotellet har masser af atmosfære og stemning, der lægger op til ro og fred. Det er altså det perfekte sted at slappe af og lade al stress forlade systemet. Kombineret med det luksuriøse hotels indretning er det altså en oplevelse, man ikke bliver træt af.

Der er nok at tage sig til på et spa ophold på Hotel Skansen, hvor man bl.a. kan følge badebroen ud til koldbadshuset, hvor man kan snuppe et dyp i havet efterfulgt af en varm sauna. Det sætter gang i systemet og føles fantastisk. Man kan dog også flade ud i relaxområder, hvor man kan kigge ud over havet og nyde at være til. Prøv en gang ansigtsmassage eller noget helt andet. Der er masser af muligheder, som gør dette til et pragtfuldt sted til et spaophold Sverige.

The Lodge

I Skåne finder man et af de mest eksklusive spahoteller i Sverige og det ligger utroligt smukt. På toppen Romelåsen, der er blandt de højeste punkter i Skåne. The Lodge er indrettet i traditionel New England stil, med masser af lyse farver og nuancer. Det giver ro i sjælen og hjælper med til at det lille hotel virker større. Så man skal ikke frygte at det føles klemt.

The Lodge giver dig mulighed for at prøve en ægte svensk sauna, hvor man kan sidde og nyde varmen i et par timer. Derefter kan man jo passende lade sig sænke ned i den udendørs jacuzzi og køle lidt ned igen. Det er ægte wellness, som kan få en til at slappe helt af. Man får altså mulighed for at lade alle bekymringer om livet derhjemme med pligter og ansvar. Her får man lov at være sig selv og nyde livet i naturskønne omgivelser.

Den skønne natur som man finder i Skåner er det oplagte sted at gå lange ture, og hvis man skulle føle sig i det sunde humør, så er der naturligvis også en masse skønne løberuter. Men hvis man ønsker noget mere afslappende, så er der en del golfklubber nærved, som The Lodge Sverige har en aftale med. Så kan man jo passende tage 18 huller og slutte af med en god frokost i hotellets restaurant.

Hotel Gässlingen

Når man besøger Hotel Gässlingen får man en oplevelse på et sted, der måske ikke er stort, men det er de muligheder man til gengæld. I hyggelige og intime omgivelser får man et lækkert ophold, hvor man bliver forkælet. Med sine 29 værelser er det altså et af de mindre hoteller på listen, men det er faktisk en rigtig dejlig ting, for man får virkelig fornemmelsen af ro og fred. De hyggeligt indrettede værelser giver mulighed for masser af afslapning eller romantik, hvis det er det man ønsker. Uanset om man ønsker et almindeligt værelse eller en luksuriøs suite, så er det en mulighed på Hotel Gässlingen.

Hotel Gässlingen har ikke bare lækre værelser, for det er også et enestående spahotel. Det adskiller sig på mange måder fra andre hoteller fordi det kombinerer de traditionelle svenske spatraditioner med thailandske. Det vil sige at man både kan få en lækker og afslappende thaimassage, der ikke blot føles godt, men som også forbedre ens blodcirkulation. Dertil kommer den lækre aromamassage, der skaber indre ro og lader dig koble helt af.

Det er ikke ligefrem ambitionerne der mangler på Hotel Gässlingen, hvilket man øjeblikkeligt opdager når man prøver hotellets restaurant. Der er ingen mangel på international gastronomi og dejlige madoplevesler, da alle råvarer er økologiske og ikke mindst sæsonbestemte. Det er er naturligvis alt sammen med til at gøre oplevelsen på Hotel Gässlingen til en virkelig dejlig oplevelse.