Eyelash extensions

Eyelash extensions

Eyelash extensions

Dette er en skønhedsbehandling, hvor man med special lim enten påfører enkelte eller flere samlede fiberhår på roden af de allerede eksisterende øjenvipper.

Behandlingen egner sig til dem der enten fra naturens hånd ikke har hverken mange eller lange øjenvipper, men også til dem som gerne vil kvitte den daglige mascara. De påsættes i den mængde og længde som den enkelte ønsker, og giver et naturligt look, som ikke kræver makeup for at blive fremhævet.

De kunstige vipper skal behandles nænsomt for ikke at knække eller blive rykket af.

Spashop.dk tilbyder dig verdens mest effektive og eksklusive skønheds- og wellnessprodukter.

Derfor kan øjenmakeup godt nedsætte holdbarheden, da det indeholder olier der nedbryder limen, og vipperne bliver udsat for slid ved rens ved fjernelse af makeup.

Udskiller man selv meget fedt og olier igennem huden, kan dette derfor også nedsætte holdbarheden. Normalvis holder de påsatte vipper i omkring 1-2 måneder, og er det en behandling man ønsker at fortsætte med, vil de gamle påsatte vipper have godt af at blive fjernet, inden der bliver påsat nye eyelash extensions.

Spashop.dk tilbyder dig verdens mest effektive og eksklusive skønheds- og wellnessprodukter.

Man kan selv være med til at forlænge holdbarheden af de påsatte vipper, ved ikke at bade i for varmt vand, ikke at ligge på vipperne om natten og ved ikke at gnide for meget i dem.

For ikke at påføre de eksisterende vipper unødig skade, er det en god idé at få både fjernet og påsat eyelash extensions hos en professionel behandler der har den egnede lim og opløser. Ens egne vipper er omkring en måned om at vokse ud igen, hvis de bliver rykket uhensigtsmæssigt af.