Spa ophold

Spa ophold

Spaophold gør godt..

Trænger du til et velfortjent pusterum fra hverdagen, hvor du får lov at slappe helt af og nyde den ultimative forkælelse med pleje af kroppen og god mad i smukke omgivelser, så er et spaophold, den helt rigtige løsning for dig. Du kan her læse meget mere om, hvad et spaophold indebærer, og hvad der er af tilbud rundt omkring i landet.

Hverdagen kan nogle gange komme til at virke hård, og de små ting, bliver pludselig til problemer. Derfor kan det nogle gange være godt at rive et par dage ud af kalender, og tage væk, og nyde livet og ikke tænke på andet, end hvornår man skal have den næste behandling og maden er serveret.

Hovedingrediensen ved et spa ophold er vand. Men det er også krydret med god mad og pleje af kroppen. Spa har fire hovedpunkter. Det gælder om sund mad, fysisk og psykisk velvære og om at pleje sin krop og ansigtet.

Spa ophold tilbud

Der er fundet tegn på, at romerne allerede for flere tusinde år siden hyggede sig i romerske bade, men det er først i nyere tid, at danskerne har fået øjnene op for den lækre mulighed for at få den ultimative forkælelse.

Et spa ophold findes i mange forskellige varianter. Typisk tager man afsted i en dag eller to. Og så er der tid til ren forkælelse. Den første dag får man måske serveret en lækker og veltilberedt middag, mens man inden har nydt den kurv, der er stillet ind på værelset med boblevand og lidt sødt og salt til ganen.

Derefter kan man sove en nat i de hyggelige værelser, med gode senge i rent og velduftende sengetøj. Efter morgenmads buffeten næste morgen, er det tid til behandlinger.

Man kan få en time i spabadet, mens ørene slapper af til god musik, og man nyder friske frugter, der bliver serveret. Kroppen bliver opløst og plejet af de olier, der er i vandet, og imens får hjernen mulighed for at koble fra og bare nyde nuet uden at spekulere på noget.

Spabadet kan også være afslutningen på en omgang massage, hvor der bliver løst op for kroppens spændinger, og huden bliver renset for urenheder for.

Spa ophold danmark

Længden på et spa ophold kan variere fra en til flere dage, og man kan vælge at opleve det alene eller flere sammen. Udbuddet er stort over hele landet, så trænger du til at koble af alene eller sammen med veninder eller kæresten, så klik ind her og læs om de mange fantastiske tilbud.