Detox

Detox – Udrensning

Detox betyder udrensning af kroppen, og det vil sige at skille sig af med affaldsstoffer og derved skabe en bedre syre-base balance, forbedre fordøjelse, koncentration og give en ren og smuk hud.

Det er leveren der dagligt står for nedbrydelsen af diverse gift- og affaldsstoffer, men kan den på baggrund af usund kost og andre årsager ikke følge med, så ophober affaldsstofferne sig, og man kan ende med at føle sig træt, udbrændt, hæmmet i sit vægttab og oppustet.

Den største synder i processen er sukker, og derfor vil den udrensning man med egne kræfter kan gennemgå, blandt andet bestå af afholdenhed fra sukker.

Stress, overvægt, energiunderskud eller et for stort indtag af kaffe kan også være årsagen til at der er behov for en udrensningskur.

Diæter som gerne hovedsageligt indeholder olier og juicer

Mange mennesker går rundt med symptomer på ophobning af affaldsstoffer, det kan blandt andet være dårlig ånde, uren hud, fordøjelsesproblemer, væske i kroppen, hovedpine eller appelsinhud.

En udrensningskur kan bestå af motion for at udskille syrer, at indånde basedannende stoffer via ilten, samt diæt som gerne hovedsageligt indeholder olier og juicer, men også kropsbehandlinger kan have en udrensende effekt.

Tarmskylninger anvendes ofte i forbindelse med en udrensningsdiæt, da det nedsætter risikoen for at affaldsstofferne genophobes i tyktarmen.

Spashop.dk effektive og eksklusive skønheds- og wellnessprodukter.

Kliniske detoxbehandlinger kan eksempelvis også bestå af zoneterapi, hvor der sker en udrensning af leveren og andre indre organer, ved at der trykkes på organernes zoner under fødderne, eller det kan være en decideret organmassage. Fodbad tilsat salt og ionsonder der skaber en elektronstrøm, kan også stimulere udrensningen via hudens porer og lymfesystemet, og er specielt egnet til væskeophobninger i ben da det giver bedre blodcirkulation og forbedrer bevægelsen.