Fodterapi

Fodterapi

Fodterapi for dine fødders skyld 

Fodterapi består af forskellige fodbehandlinger, til forskellige fodproblemer som eksempelvis ligtorne, nedgroede negle og hård hud.

Behandlingerne i form af fodterapi er med til at sikre sunde fødder, mobilitet og velvære, og eventuelt mindske smerter og ubehag ved sygdomme og problemer tilknyttet fødderne. Som regel starter en behandling med et varmt fodbad i saltvand, hvorefter hård hud og ligtorne slibes og afskæres.

Herefter klippes og slibes neglene og eventuelt nedgroede negle behandles, oftest med metalbøjler der hæftes på neglen, så den ved hjælp af bøjlens støtte kan gro ud i normal position. Afslutningsvis bliver fødderne masseret grundigt og indsmurt i en lækker og nærende fugtighedscreme.

Fodterapi frederiksberg

Lider man af tykke negle vil det som regel være på grund af forkert fodtøj eller svamp, og dette kan fodterapeuten også afhjælpe. Fodvorter behandles fortrinsvis med laser, da det er den hurtigste og mest effektive løsning.

Diabetespatienter har også stor gavn af jævnlige fodbehandlinger ved en fodterapeut, da deres sygdom gør at uplejede fødder med betændelse eller sår har svært ved at hele. Behandlingen forebygger problemer med fødder og negle og sikrer en god blodcirkulation. Find behandlings steder i hele København online på PureWellness.dk

Hos en autoriseret fodterapeut kan man få råd og vejledning vedrørende korrekt skotøj og eventuelle indlæg til fodtøj, da disse kan have stor indflydelse på sunde og glade fødder. Terapeuten giver også gerne råd om de rette cremer til fødderne, og tip til hjemmepleje så man selv kan vedligeholde fødderne imellem fodterapi behandlinger.