Parbehandlinger

Parbehandlinger

For lovers – Parbehandlinger:

Trænger parforholdet til et boost? Er det lang tid siden, at dig og din veninde har tøsehygget og haft tid til at snakke om stort og småt?

Eller er der bare brug for lidt ekstra forkælelse med en veninde eller en partner, så er en wellness oplevelse for to den helt rigtige løsning. Her på siden kan du se et utal af muligheder for at blive forkælet sammen – væk fra hverdagens travlhed.

Massage tilført afslappende musik og til sidst en tur i spabadet. Det lyder som sød musik i de flestes ører, og det ER også en dejlig fælles oplevelse, hvor der bliver tid til den hygge, der ikke altid er tid når arbejde, sport og madlavning kalder.

En parbehandling giver mulighed for at slappe af og bare nyde hinandens selskab. Det er ren nydelse, og samtidig med, at I bliver forkælet sammen, bliver kroppens spændinger løst op, så I bliver klar til igen at angribe hverdagen.

Der er både mulighed for den helt store tur eller til mindre behandlinger. Ved den helt store par behandling starter I for eksempel med at blive smurt ind i velduftende olier, for derefter at blive masseret. Det kan både være en almindelig omgang afslappende kropsmassage eller en med hot stone hvor der bruges opvarmede sten til at massere kroppen. Derefter er det måske tid til at få renset og plejet huden i ansigtet.

Den udsættes dagligt for sol, regn eller vind, og kan derfor have brug ekstra kærlig pleje indimellem. Til sidst er det tid til langsomt at vågne op igen. I det tilpas opvarmede spabad afsluttes behandlingen ofte. Mens I let døser hen til de øvrige behandlinger, er der i spabadet mulighed for at få vendt verdenssituationen, alt imens I nyder et glas dejligt koldt boblevand.

Der er dog også mulighed for mindre luksuriøse wellness oplevelser. For eksempel kan man nøjes med, at tage en tur i spabadet med velduftene olier eller sæber, hvor man kan slappe af en time eller to, imens man deler en flaske champagne og nyder hinandens selskab indtil huden er opløst.

Mere eller mindre kan tilføres, alt efter hvilken behandling der ønskes.

Parbehandlinger københavn

Kort sagt er der tale om samme type behandlingsmuligheder og oplevelser, som man kan få alene. Her er der bare den ekstra detalje, at det hele foregår med en, man holder af og har lyst til at have en rolig stund med. Det styrker ikke kun venskabet eller parforholdet, men giver også fornyet energi til begge parter. Klik ind på siden, og se hvad der kan friste jer.

Relaterede Artikler

Klinik Mijo - Purewellness massage København

Vi nyder fodspa’en & Lavendula Wellness Pakken ✽

Klinik Mijo på Nansensgade afspejler behandler Miriam Johanssons skandinaviske baggrund og asiatiske livsfilosofi. 09.03.2012 Af Lotus Turélls – skribent/foredragsholder/instruktør/coach Fire skridt under gadehøjde ligger denne lille perle af en cityspa, med et gennemtænkt wellnessfilosofi….

Relaterede Behandlere

Samadhi Spa

Sted: ,

Samadhi Spa I lækre lokale i centrum af København finder du Samadhi Spa. Med sine mere end ti år på bagen, er Samadhi Spa én af de førende på området, når det gælder afslapning,…

Ni'mat Spa Hotel Hilton

Ni’mat Spa Hotel Hilton

Sted: ,

Ni’mat Spa Hotel Hilton På det verdensberømte Hotel Hilton i Kastrup, finder du Ni’Mat Massage og Spa. Ligesom luksushotellet, der ligger rammer om spaoplevelsen, så stiller Ni’Mat høje krav til sig selv, når det…

Naturlig Smuk

Sted: ,

Hos Naturlig Smuk bliver der kun booket én aftale af gangen. Det giver 100 % behandleropmærksomhed og du vil opleve total forkælelse, ro og eksklusivitet omkring dig. Alt dette er med til at give…