Kinesiologi

Kinesiologi

Kinesiologi

Kinesiologi er en alternativ behandlingsform, der tager udgangspunkt i musklernes reaktioner på tryk og berøringer, som er afslørende for om strømmen af energi igennem kroppen er stabil. Ved hjælp af test der afslører netop disse reaktioner, vil en kinesiolog tilpasse en behandling til de enkelte områder for at afbalancere kroppens energistrøm.

Kinesiologi behandling i København

En kinesiologisk behandling består af flere elementer, blandt andet massage, træningsøvelser, kosttilskud og homøopatiske lægemidler. Teorien bag kinesiologi er, at hvis et organ i kroppen er sygt eller svækket, så vil en muskel i kroppen også være svækket igennem kroppens energisystemer, også kaldet meridianer. Derfor kan man ved at teste muskelstyrken, afsløre om der eksisterer en ubalance et sted.

Kinesiologi handler meget om sammenhængen mellem krop og sjæl, og der findes derfor grene indenfor kinesiologien, der omhandler behandlingen af psykiske ubalancer som eksempelvis koncentrationsbesvær, stress, humørsvingninger og handlemønstre.

Fysiologiske problematikker som fødevareintolerance, forgiftninger eller organer med nedsat funktion, kan en kinesiolog også konstatere ved hjælp af muskeltests. Rent praktisk foregår en behandling hos en kinesiolog ved, at man med en arm eller et ben i forskellige stillinger, bliver trykket på og omkring musklerne.

Kinesiologen kan mærke hvilket belastning musklerne kan klare, og ud fra dette vurdere om der er blokeringer i nervesystemets kommunikation, og derved svækkelser og ubalance i energistrømmen rundt i kroppen.

Kinesiologi kan som sådan ikke helbrede symptomer eller lidelser, men det kan være en stor hjælp i at få lokaliseret et problem, og dertil kan der gives råd og vejledning i, hvad der gavner det aktuelle problem, og hvad der bør undgås.

Relaterede Artikler

Klinik Mijo - Purewellness massage København

Vi nyder fodspa’en & Lavendula Wellness Pakken ✽

Klinik Mijo på Nansensgade afspejler behandler Miriam Johanssons skandinaviske baggrund og asiatiske livsfilosofi. 09.03.2012 Af Lotus Turélls – skribent/foredragsholder/instruktør/coach Fire skridt under gadehøjde ligger denne lille perle af en cityspa, med et gennemtænkt wellnessfilosofi….

Relaterede Behandlere

Naturlig Smuk

Sted: ,

Hos Naturlig Smuk bliver der kun booket én aftale af gangen. Det giver 100 % behandleropmærksomhed og du vil opleve total forkælelse, ro og eksklusivitet omkring dig. Alt dette er med til at give…