WELLNESS OPHOLD Maldiverne

Rejs til Maldiverne

Skal du virkelig forkæle dig selv med et drømmeagtigt og luksuriøst wellnessophold i billedskønne omgivelser, så søg på wellnessophold. Rejs til Maldiverne her er der alle muligheder for at kombinere dit wellnessophold med afslapning på kridhvide ’bountystrande’ og smukke oplevelser i naturen.

Læs vores rejseguide og wellness

På Maldiverne skinner solen stort set altid, og dagtemperaturen kommer sjældent under de 30 grader, så du kan nyde wellness både inde og ude.

Conrad Maldives Rangali Island

Conrad Maldives Rangali Island

Sted:

Conrad Maldives Rangali Island Barfodet luksus møder afslappet og uprætentiøs stil på det spektakulære Conrad Maldives Rangali Island, med dets unikke beliggenhed og natur og som hjemsted for hvalhajer, djævlerokker, delfiner, skildpadder og et…

Soneva Fushi Maldiverne

Sted:

Soneva Fushi Soneva Fushi, som ligger på den privatejede tropeø Kunfunadhoo i Baa Atoll er det første resort af sin slags på listen over Robinson Crusoe-inspirerede paradisgemmesteder på Maldiverne. Man kan nemt komme til…

Uforglemmelige rejser til Asien

Et wellness ophold er den ultimative gave til dig selv – det er forkælelse for krop og sjæl og alle sanser, for på Maldiverne kan du slet ikke undgå at slappe af og komme helt ned i tempo.