Manicure

Manicure
Purewellness.dk

Manicure for dine hænders skyld

Bløde og velplejede hænder skaber et godt indtryk. De fleste har sikker prøvet at give hånd til en, hvis hånd føltes som sandpapir og tænkt, at de hænder godt kunne trænge til en tur med filen. Her på siden, kan du se, hvilke muligheder du har for at gå plejet hænderne med en manicure.

Manicure betyder skønhedspleje og behandling af hænderne. Og det indebærer, at hænderne plejes og behandles, ligesom neglene bliver filet og det hele kan ende op med, at der bliver lagt en flot neglelak. Varianterne af en manicure er mange, og en af de mest kendte er nok den franske manicure.

Neglene skal gerne have en vis længde, og neglene lakeret, så den yderste hvide del bliver ekstra hvid og markeret. Resten af neglen får en gennemsigtig eller let rosa lak, og det giver en flot og indbydende hånd, og fingrene kommer til at virke længere og mere slanke.

De seneste år har udsmykningen af neglene udviklet sig meget. Der findes uhyre mange varianter, af måder at lakere neglene på. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når neglene skal dekoreres, og mange negleteknikere er meget kreative, så neglene kan få et personligt præg.

På samme måde, som man kan vælge udsmykningen af neglene, når man får lavet en manicure, er der også flere forskellige valgmuligheder for hvor bredtfavnende en manicure skal være.

Man kan vælge en mindre omfattende manicure, hvor neglene bliver filet i en pæn form, ligesom neglerødder bliver plejet og skubbet på plads. Det kan være det, men det kan også ende med en kort håndmassage. Man kan også vælge en mere luksuriøs udgave.

Klassisk manicure og pedicure

Har bliver hænderne måske først skrubbet og behandlet, så hård og død hud forsvinder. Herefter bliver neglene rettet og filet til, neglebåndende bliver behandlet og skubbet på plads, for til sidst at slutte behandlingen med en god gang massage.

En manicure giver flottere hænder, og behandlingen gør også hænderne mere indbydende og leddene mindre stive. Så ikke nok med, at du forkæler sig selv, så virker du også indbydende overfor andre, da håndtrykket ofte er den første fysiske kontakt mellem to mennesker.

Her på sitet kan du læse meget mere om, hvad behandlingssteder over hele landet kan tilbyde inden for pleje af hænder og negle. Klinikkernes udbud og priser varierer alt efter, hvor omfattende en behandling du ønsker, og hvor i landet du bor.