Body – SDS

Body SDS

Body Self Developments system

Body SDS er en alternativ behandlingsform, som ved hjælp af massage løsner op i kroppens led, afhjælper stress og styrker de indre organer.

Man hjælper så at sige kroppen til selv at løse sit problem, via stimulering af punkter og bearbejdning af muskler og led. Massagen er en kombination af forskellige teknikker, som samlet har en kropsterapeutik effekt der giver velvære og ro i kroppens muskler, led og indre. Derfor er åndedrætsøvelser også en del af behandlingen, for at give psykisk overskud og energi.

Body SDS adskiller sig fra kiropraktik ved at man netop masserer sig til ledfrigørelse, men uden ledmanipulation, og fordi man i Body SDS tager udgangspunkt i forbindelsen imellem krop og psyke, og ser begge dele som en helhed.

Derfor er der til nogle massagebehandlinger inkluderet samtaler som en del af terapien, da smerter og spændinger kan have dybtliggende årsager, og derfor vil samtalerne være en del af planlægning og behandling.

Massage af zoneområder er medvirkende til stimulering af nerve- og energibaner

I Body SDS er der fokus på kroppens lymfesystem og zoneområder for at skabe en befriende og smertelindrende effekt efter eksempelvis muskelspændinger eller blokeringer. Ved at stimulere lymfesystemet ved massageteknikker, hjælpes kroppen i gang med at udnytte sin egen udrensende og helbredende effekt.

Massage af zoneområder er medvirkende til stimulering af nerve- og energibaner, for at løsne op og frigive energi. Behandlingsformen anvendes meget til skulder-, nakke- og rygsmerter, men også til spændingshovedpine, svimmelhed og skader.

Nogle klinikker har også speciale i behandling af smerter lokaliseret til galdesten, fordøjelsesproblemer eller infektioner. Behandlingen vil altid være individuelt tilpasset, og hårdheden af selve massagen vil derfor være afhængig af problemområderne hos den enkelte.

 

Relaterede Artikler

Klinik Mijo - Purewellness massage København

Vi nyder fodspa’en & Lavendula Wellness Pakken ✽

Klinik Mijo på Nansensgade afspejler behandler Miriam Johanssons skandinaviske baggrund og asiatiske livsfilosofi. 09.03.2012 Af Lotus Turélls – skribent/foredragsholder/instruktør/coach Fire skridt under gadehøjde ligger denne lille perle af en cityspa, med et gennemtænkt wellnessfilosofi….

Body-sds behandling

Body-sds behandling

Body-sds behandling af Barbara Szorad Det er tidlig eftermiddag og efter en hurtig latte cykler jeg til Fredericiagade, hvor jeg har en aftale med Anders Peter Tørsleff om en Body-sds behandling. Jeg er både…

Relaterede Behandlere

Naturlig Smuk

Sted: ,

Hos Naturlig Smuk bliver der kun booket én aftale af gangen. Det giver 100 % behandleropmærksomhed og du vil opleve total forkælelse, ro og eksklusivitet omkring dig. Alt dette er med til at give…