Slankebehandlinger

Slankebehandlinger

Slankebehandlinger noget for dig ?

Er maven blevet lidt for stor? Strammer jeansene for meget på lår og baller! Eller er overarmene blevet for store, og er de ikke længere helt så feminine, så er der hjælp at hente med en slankebehandling. Her på siden kan du læse meget mere om de mange muligheder, du finder på klinikker over hele landet.

Uanset om det er kroppen, der skal strammes lidt op, livvidden der skal forkortes eller appelsinhuden, der skal reduceres, så er der muligheder rundt omkring i landet, uden at man behøver at lægge sig under kniven, og få foretaget et kirurgisk indgreb.

Efterhånden har teknologien fundet redskaber, der kan hjælpe slankekuren på vej, ved hjælp af mere naturlige overfladiske behandlinger.

slankebehandlinger københavn

Man kan for eksempel blive påført elektroder, i form af et mavebælte. Det giver små stød, og på den måde styrker den musklerne og sætter gang i blodcirkulationen. Men ikke nok med det, så bliver der også forbrændt kalorier. Bæltet skal bruges sammen med almindelig træning, og på den måde sættes forbrændingen op og man ser meget hurtigere et resultat.

De små stød får hele tiden musklerne til at trække sig sammen, og det giver altså den gode effekt. Selvom det kan lyde voldsomt, at kroppen bliver udsat for stød, så er det snarere små vibrationer, som man hurtigt vænner sig til.

Derfor er der hverken tale om en smertefuld eller en farlig slankebehandling. Dog skal man ved for eksempel hjerteproblemer kontakte sin læge, inden man påbegynder behandlinger.

Infrarødt lys kan også hjælpe dig på vej. Efter at være blevet smurt ind i specielle cremer, der indeholder naturprodukter som for eksempel mango og ginseng, bliver man pakket ind, og bliver udsat for infrarødt lys. Det strammer huden op, mindsker appelsinhud og fedtdepoter.

En ultralyd forbindes ofte med gravide og børnefødsler. Men det kan altså også bruges, når man ønsker at reducere vægten. Først smøres kroppen ind i en gel, og derefter påvirkes kroppen med ultralyd på det område, hvor man ønsker at gøre noget ved størrelsen. Det påvirker kroppen, så fedtcellernes membran brister, og herefter forsvinder de ud af kroppen på naturlig vis. Det kan både afhjælpe appelsinhud og reducere fedtet i kroppen.

Derudover er der selvfølgelig de normale diæter, hvor traditionelle slankekure krydres med forskellige slankemidler.

Her på siden, kan du læse meget mere om, hvad udvalgte klinikker har at tilbyde, og hvordan du kan få sat gang i slankekuren, med forskellige behandlinger.