Badehotel

Badehotel danmark

Badehotel = Sjæl og charme

Ultimativ afslapning og afstresning finder man på danske badehoteller, der, som navnet implicerer det, ofte er placeret nærved stranden. Badehoteller har meget til fælles med kroophold, og begge dele er fænomener, man har været bekendt med i mange, mange år tilbage i tiden.

Badehotel danmark

Man kan både finde badehoteller, der er meget moderniserede, som gør meget i deciderede wellness-ophold, der ligger i den dyre ende, og billigere badehoteller, der stadig er mere ligesom de klassiske badehoteller fra før i tiden, autentiske.

Men én ting, man helt sikkert får med sig fra alle landets badehoteller, er en kulinarisk oplevelse, for de bedste kokke i Danmark er ansat på diverse badehoteller, så langt de fleste steder skal man ikke være ked af at betale for et lidt pebret ophold med pension, for når først de slår dørene til spisestuen op, venter en rig oplevelse i maduniverset.

Badehoteller i Danmark. Fra Sjælland til Vesterhavet i Jylland

Flere af de mest eksklusive badehoteller tilbyder ophold med en eller to overnatninger med morgenmad og aftensmad på hotellet til priser mellem 700 og 1200 pr. person pr. nat, hvor 3-5 retters menuer til aftensmaden er inkluderet.
Spashop.dk tilbyder effektive og eksklusive skønheds- og wellnessprodukter.

Weekendophold, romantisk ophold, gourmetophold

Der hersker altid en dejligt afslappende feriestemning på badehoteller, og man finder sig ret hurtigt til rette i de autentiske omgivelser, hvor man kan ligge og nyde dejligt vejr udenfor på liggestole og læse i en god bog.

Man kan lade sig forkæle de steder, der er rettet mod wellnessophold, hvor man kan få krops- eller ansigtsmassage, mudderbad og lignende.

De fleste badehoteller ligger også i så underskønne naturomgivelser, at det er oplagt at tage ud og se på naturen og nyde den, samtidig med at mange badehoteller også ligger i nærheden af attraktioner, der gør det muligt for dig, at få en ekstra oplevelse med hjem.

Spashop.dk tilbyder effektive og eksklusive skønheds- og wellnessprodukter.

Badehoteller er med andre ord det oplagte valg, for jer, der har brug for ultimativ afslapning og selvforkælelse i skønne omgivelser, hvor kulinariske oplevelser er lige inden for døren, mens naturoplevelser er lige uden for!