Permanent makeup

permanent makeup

Permanent make up

Er tiden blevet for kort til at bruge tid på at lægge den perfekte makeup hver morgen, eller vil du bare gerne have den som en fast del af dit udseende, så er permanent makeup måske noget for dig. Her på siden kan du læse mere om, hvad der er af muligheder rundt omkring i landet.

Spashop.dk tilbyder dig verdens mest effektive og eksklusive skønheds- og wellnessprodukter.
Det kan for eksempel være en kant rundt om læberne, der giver udseendet af ekstra fyldige læber. En konstant eyeliner til at ramme øjet ind, eller øjenbrynene, der markeres, så du slipper for at stå og tegne dem op, hver eneste dag.

Slip for at bruge tid om morgenen på at tegne formen på dine bryn.

For eksempel kan man få lagt en tatovering under øjenbrynene, så de dagligt er markeret. Man kan også få tatoveringen lagt i en form, som giver fornemmelsen af, at øjenlågene har fået et løft.

Den permanente makeup giver et meget naturligt udseende, da der ikke er tale om en tynd streg, men en farve, der er lagt under de naturlige bryn, så det får samme effekt, som når man har tegnet øjenbrynene op med en makeup-pen.

Permanent makeup er en form for tatovering, men den ligger ikke så dybt i huden, som en reel tatovering. Mens man lægger farven 0,5 mm under hudens overflade, når man tatoverer, så bliver permanent makeup kun lagt ned i en dybde på 0,2 mm.

Spashop.dk tilbyder dig verdens mest effektive og eksklusive skønheds- og wellnessprodukter.

Det betyder naturligvis, at holdbarheden er mindre end for en tatovering. Hvor en tatovering er for livstid, vil det permanente makeup langsomt miste farven og efter cirka fem år, vil den helt være forsvundet.

I og med, at det er et indgreb, der er permanent i en årrække, er det vigtigt, at man tænker sig godt om, inden man forandrer sit udseende med den holdbare makeup. Klinikkerne er dog også opmærksomme på at det er en langsigtet ændring.

Derfor starter en permanent makeup typisk med, at man har en samtale om, hvad man ønsker ændret og hvorfor. Derefter bliver ændringen tegnet på, så man kan se, hvordan resultatet bliver. Og der bliver gjort meget ud af, at man er fuldt ud tilfreds med ændringen, inden man begynder behandlingen.

Eftersom der er tale om en light udgave af en tatovering, er behandlingen naturligvis forbundet med en smule smerte, ligesom huden de første dage kan være lidt hævet, rød og irriteret. Dog er behandlingen ikke så smertefuld, som en rigtig tatovering, da man ikke prikker så dybt i huden. Samtidig bliver huden bedøvet med smertestillende creme inden opstart, så behandlingen bliver så smertefri som muligt.

Læs meget mere om, hvad de forskellige klinikker landet over har at tilbyde indenfor permanent makeup.