Brugernes vurdering

Helle Thorup Århus

Helle Thorup Århus

Frederiksgade 35
8000 Århus C
+45 86183900

Helle Thorup City Spa

Siden 1984 har Helle Thorup forkælet både krop og sind. Klinikken er at finde i hjertet af Århus og tilbyder produkter og skønhedsbehandlinger for en hver smag. Mulighederne strækker sig fra såkaldte lunch-time-treatments til længere totaloplevelser og har alle fuld fokus på at give den besøgende en oplevelse i særklasse. Inden for sortimentet finder man blandt andet ansigtsbehandlinger, massage, voks, diverse forskønnende behandlinger, som eksempelvis mani- og pedicure, permanent makeup, samt vippe og bryn behandlinger. Som en ekstra bonus, byder lokalerne også på en spaafdeling med tilhørende dampbad og adskillige produkter, som står klar til test.

Den spa-autentiske stemning, vækker øjeblikkeligt alle sanserne og skaber en følelse af velvære. Personalet er altid yderst professionelle og sigter efter, at imødekomme dine personlige behov og ønsker. Et besøg værd, hvis du trænger til kvalitetstid, eller blot en lille forskønnende pause i hverdagen.

Anmeldelser

Sportsmassage - Helle Thorup Århus Læs mere - Purewellness.dk
[…] komme mere uddybende indlæg omkring netop denne behandling og jeg ser allerede frem til at besøge Helle Thorup Århus igen! Share // Sharrre jQuery(document).ready(function(){ jQuery('#twitter').sharrre({ […]
23. March 20
Christinna
Skønneste klinik i Århus. Altid yderst professionelle og smilende! Vil til en hver tid anbefale dette sted :-)
18. September 16

Anmeld Helle Thorup Århus

Find vej til Helle Thorup Århus

Unable to parse entered address. API response code: REQUEST_DENIED