Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling københavn

Ansigtsbehandling gør huden godt 

Ansigtsbehandling er den hyppigste wellness-oplevelse udført af professionelle hænder, som danskerne køber, næstefter selvfølgelig massage. Det kan være en dyr fornøjelse at få foretaget en ansigtsbehandling, derfor findes der også mange guider til hvordan, man kan gøre det ligeså godt derhjemme.

Men det er stadig en meget god idé at få foretaget en rigtig ansigtsbehandling første gang af en uddannet specialist, som efter analyse vil fortælle dig lige nøjagtig hvilken hudtype, du har og hvad, du skal gøre for at tage dig godt af dit ansigt.

Køb Bioeffect ansigtsrens hos Spashop.dk – 10 % til medlemmer

Ansigtsbehandling har en række forskellige grundprincipper, som altid indgår i en god behandling af huden i ansigtet. To behandlinger er af gode grunde aldrig ens; da den udførende specialist laver behandlingen baseret på den individuelles hudtype.

En ansigtsbehandling udføres for at bevare ansigtets skønhed, hvilket skal forstås, at der altså tilsigtes en fornuftig bevaring af de ungdommelige træk – en nedbremsning af de ældende.

Ansigtet ældes nemlig meget hurtigere, end vi lige tror, og vi opdager det heller ikke nødvendigvis på os selv, fordi vi ser vores eget ansigt i spejlet hver dag. De hudproblemer, mange oplever i ungdomsårene, sætter de første spor.

Ved 25-års alderen begynder ældningen at tage fart, og de første, tynde linjer begynder at forme sig i hele ansigtet, og hvis man ikke passer godt på sit ansigt, vil man hurtigt opleve deciderede rynker.

Overdreven anvendelse af make-up hos kvinder hele livet igennem er også med til at fremskynde ældningen og det er en fejl, der er stort set umulig, at rette naturligt op på.

Grundprincipperne i ansigtsbehandlinger er:

En grundlæggende rengøring af huden, efterfulgt af en analyse af hudtypen i ansigtet, som der tages udgangspunkt i, i den videre behandling.

Ansigtsbehandling Ansigtspeeling, Peeling, Antiage, Akne

Når analysen udføres, sker det ved at patientens øjne tildækkes, hvorefter huden belyses med et kraftigt lys, som afsløres hudens sande tilstand for dermatologen. Når dermatologen har fastlagt, hvilken behandling den pågældende hudtype kræver, går man videre til en exfoliering af huden, hvor man vha. enten naturlige eller kemiske produkter renser huden yderligere.

De naturlige produkter har mere ru struktur, og sliber hårdere på huden, hvor de kemiske kan være fremstillet til at skåne sart hud bedre, så her vælger dermatologen produktets hårdhed efter hudens type.

Køb Bioeffect ansigtsrens hos Spashop.dk – 10 % til medlemmer

Har patienten hudorme, kan der udføres en såkaldt ekstraktion af huden, hvor hudormene fjernes, men denne behandling er mere risikabel, idet man kan risikere at ødelægge blodkar i ansigtet, hviket kan givet blodansamlinger og irritation i hudoverfladen. Denne del af behandlingen bør derfor kun udføres af professionelle hænder.

Ansigtsbehandlinger københavn

Når huden er renset grundlæggende i første omgang, udføres en ansigtsmassage, der stimulerer og afslapper musklerne i ansigtet. Efterfølgende pålægges den karakteristiske ansigtsmaske, og her er det igen meget vigtigt, at der tages udgangspunkt i den pågældende patients hudtype, fordi en forkert maske kan forværre en situation i huden. Maskerne skal sidde mellem 10 og 30 minutter.

Afsluttende vaskes ansigtet og renses med toner, så alle resterne af masken fjernes, og huden tilføres fugtgivende cremer, der skal være gode for hydreringen i huden.