Neglebehandlinger

Neglebehandlinger giver et godt løft

Er dine negle tynde og slidte? Konstant nedbidte? Eller trænger du bare til at give dig selv et nyt look, så kan en neglebehandling være en ide for dig.

Se her på siden hvad klinikker i hele landet kan tilbyde.

Klinikkerne har mange tilbud til, hvordan dine negle kan behandles og på den måde skabe et langt flottere og mere elegant udseende for dine hænder. Og flotte negle kan være en god investering. Ofte er hænderne og dermed neglene, det første folk støder på, når de hilser på hinanden.

På den måde kan man sige, at hænderne er visitkortet udadtil. Der er også masser af muligheder for alverdens kreative udsmykninger af neglene. Hvis man har svært ved at få neglene til at blive pænt lange eller de alt for let flosser, kan man få påsat negle.

En af mulighederne er gelenegle. De er op til seks gange så stærke som almindelige negle, og derfor er de et godt valg, hvis man selv har negle, der er skadede eller let knækker.

Franske negle er opbyggede negle med en fransk hvid negletip.

Samtidig er geleneglene meget fleksible og føles ikke stive at have på. Det er derfor et godt valg, hvis man ønsker sine egne negle forstærket, ens egne negle vokser uden problemer under de påsatte negle. Geleneglene er så holdbare, at de ikke falder let af. Rent faktisk skal de slibes af, når man ønsker dem udskiftet. Geleen bliver lagt på neglen lag på lag, så der til sidst er en flot lang negl.

Akrylnegle er cirka otte gange så stærke, som de naturlige negle. Derfor er de også stærkere end geleneglene, men også mindre fleksible.  Fordelen ved akrylnegle er derimod, at de virker meget naturlige, da de er tynd, men samtidig robuste. Akrylnegle kan man selv tage af igen med acetone.

I modsætning til gelenegle, er akrylnegle et færdigt materiale, der sættes ovenpå den naturlige negl.

Imens kunstige negle er brugt på hænderne kan udsmykning af negle ske på både fødder og hænder. De seneste år er det blevet meget populært, at udsmykke neglene i alverdens kreative varianter.

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, og på den måde kan du give neglene et helt personligt look. Typisk er udsmykningen meget farverig og indeholder forskellige mønstre. Udsmykningen af negle kan både ske udenpå den naturlige negl, men er også rigtig flot på påsatte negle.

Her på siden kan du se hvad det koster at give neglene et flot og personligt look.