Biopati

Biopati

Biopati en alternativ behandling

Biopati er en alternativ måde at behandle med henblik på wellness. Biopaten, som udfører biopati, er en alternativ terapeut, der tager udgangspunkt i anderledes teorier om kroppens balance, og ved hjælp af tests finder de rette kostplaner og kosttilskud til den respektive klient/patient. Arbejdet udføres med det formål, at kroppen skal opnå en balance og velvære.

Biopaten tester dig for din vitaminbalance vel hjælp af urter og alternative remedier, og hvis du skulle mangle noget, kommer han med gode råd til hvilke kosttilskud, du kan tage, for at åbne en bedre balance.

Biopati er en unik biologisk analyse- og helhedsterapi

Han tester dig også for at finde ud af, hvordan din ernæringssituation ser ud, og i sammenhold med vitamintesten kan han lægge en personlig kostplan, der harmonerer med dig og din krops specifikke behov.

Der tages samtidig forbehold for mineralerne i kroppen, og på samme måde som med vitaminerne, henviser biopaten til diverse kosttilskud, der kan indtages for at skabe balance på mineralfronten.

I sammenhæng med biopati kan også såkaldt drænerings- og organterapi udføres, hvor man med henblik på affaldsstofferne i kroppen kan tilsigte at få dem udrenset fra kroppen, så kroppen bliver sundere og organerne kan leve et længere og bedre liv. Man udfører også en immunterapi, hvor man igennem indtagelse af urter og mineraler på sigt styrker immunforsvaret for at skåne sig selv for diverse sygdomme og lidelser.

Piopat priser ?

I biopatiens navn forsøger biopaten altså ud fra flere forskellige sammenspillende faktorer at skabe harmoni og sundhed i det enkelte mennesker, der søger hjælp, derfor er alle behandlingerne forskellige fra hinanden.

Alternativ behandling ikke går ind under det offentlige, hvorfor behandling inden for biopati kun kan findes i det private.