Spa

Spa

Spa noget af det bedste for krop og sind.

Synes hverdagen indimellem lidt for hård, og trænger du til en ordentlig omgang forkælelse, så er en omgang spa helt sikker noget for dig. Her kan du slappe af samtidig med din krop bliver plejet. Her på siden kan du læse meget mere, om de utallige muligheder der er, på klinikker over hele landet.


Spa er et bredt udvalg af behandlinger, der gavner din krop og din sjæl.

Spa betyder sundhed gennem vand, og har været brugt i flere tusinde år. Man har fundet flere beviser på, at romerne har bygget spabade, hvor de højst sandsynligt har siddet og hygget sig. Selvom man har kendt til begrebet i så mange år, er det først de senere år, at udbuddet af spaoplevelser eksploderede i Danmark. Og siden da, er udbuddet og mulighederne vokset.

Spa har fire grundsten, der bygger på velvære. Det handler om god og sund mad, fysisk træning, mental afslapning og om en god pleje af sin krop. Ofte har spa dog primært fokus på pleje af kroppen og den mentale afstresning.

Eftersom spa betyder, at man får velvære ved hjælp af vand, så indeholder spaoplevelserne vand, men derudover, er der utallige muligheder.

Det kan være den helt traditionelle spaoplevelse.

Her får man en times tid i et spabad, der er krydret med velduftende og plejende olier. Det giver fornyet energi, da man får mulighed for at koble hjernen helt fra, og samtidig bliver kroppen plejet af de lækre olier. Imens bliver der serveret lækre frugter, og du lytter til afstressende musik.

Det kan også være en lidt udvidet udgave, hvor man udover spabadet, får en omgang massage. For eksempel kan man starte med en omgang massage, der løsner op for spændingerne i kroppen. Samtidig kan man få renset ansigtet og få lagt en plejende maske, der efterlader huden blød og glat i en forbedret udgave.

En spaoplevelse, kan både nydes alene, men den kan også deles med en, du holder af. For eksempel en god veninde eller en kæreste.

Varianterne af en omgang spa er mange, og der er muligheder for at til og fravælge et utal af behandlinger. Ens for dem alle er, at de efterlader en i en mere velbalanceret tilstand, alt i mens kroppen kan træde ud af døren i en ny og velplejet udgave.