Voksbehandling

Voksbehandling

Voksbehandling – Voks det væk

Synes du, at hårene rundt omkring på kroppen er blevet for meget, eller er du træt af at bruge skraberen flere gange om ugen, for at holde huden glat, så kan en voksbehandling være en velvagt løsning på problemet. Her på siden, kan du læse meget mere om, hvad klinikker rundt omkring i landet, har at tilbyde, og hvordan du kan få fjernet hårene på en mere holdbar måde.

Både mænd og kvinder kan have behov for og lyst til at dæmme ned for hårvæksten, og der er masser af muligheder.

For eksempel kan det være irritationen over, at benene allerede begynder at stikke dagen efter, at de er blevet barberet. En løsning på det problem, kan være en mere permanent voksbehandling. Det kan også være kvinder, der synes, at hårene på overlæben er lidt for tydelige.

En skraber er bandlyst til kvinder på den del af kroppen, da den blot forværrer situationen, da barberingen gør hårene mere stive og tydelige. Med en voksbehandling, kan man derimod fjerne hårene på en simpel måde, uden de vokser ud igen og er stive.

Voksbehandling københavn

Ved en voksbehandling trækkes hårene ud af kroppen. Det sker ved, at man eksempelvis påfører huden en opvarmet voks. Den påføres i den retning, som hårene gror, og herefter rykkes voksen af igen i den modsatte retning.

Inden behandlingen må man helst ikke have været i bad, da vandet gør hårene bløde, og dermed er de sværere at trække ud.

Efter en voksbehandling får man typisk renset huden, så der ikke sætter sig noget voks i de åbne hårsække, ligesom man bliver smurt ind i fugtgivende cremer eller olier.

Relaterede Artikler