Kropsbehandlinger

Ansigtsbehandling Aalborg

Kropsbehandlinger kan være mange ting.

Massage, pedicure, manicure, fodpleje og et spa-ophold. Listen over, kropsbehandlinger er lang og her på siden, kan du læse meget mere om, hvilke tilbud, du finder landet over.

Kropsbehandlinger er et abstrakt begreb og dækker over alverdens behandlinger, der gavner kroppen. For eksempel kan du forkæle dig selv med en forløsende kropsmassage. Udbuddet er stort og effekten er mindst ligeså stor.

Det kan for eksempel være en dybdegående helkropsmassage, der løsner op for de spændte muskler. Det er dejligt for både krop og sjæl indimellem at forkæle kroppen med sådan en behandling.

For ikke nok med, at det kan lindre spændinger i kroppen, som kan være en følge af både hårdt fysisk arbejde, men også af stillesiddende arbejde ved en computer, så kan det også være gavnligt for sindet, at lægge sig på massagebriksen og slappe af i den time, som massagen typisk tager.

Alt efter hvor luksuriøs man ønsker massagen skal være, kan man til- og fravælge ekstra muligheder. Man kan for eksempel vælge at få massagen som en del af en wellness oplevelse. Her får man ikke kun massage, men det hele bliver krydret med lidt ekstra forkælelse.

Kropsbehandlinger og Spa

Det kan for eksempel være et afsluttende spabad, eller specielle former for massage, som for eksempel hot stone massage, som er massage, der bliver udført med specielle opvarmede lavasten. Det kan også bare være, at kroppen bliver smurt ind og mættet af specielt lækre og velduftende massage olier.

Man kan også vælge en bestemt del af kroppen, som man ønsker massage på. Butiksansatte eller sygeplejersker, som det meste af dagen står eller går rundt på arbejdet, kan for eksempel have brug for at give fødderne lidt ekstra forkælelse. Her kan der tilbydes en dejlig forløsende massage, og samtidig kan man også vælge at få fødderne behandlet for hård hud og måske ende op med en flot lak.

For andre kan det være hænderne, der har behov for ekstra pleje. De bliver dagligt udsat for mange håndvaske og er et udsat sted på kroppen. Eller man har bare lyst til at vise ekstra flotter hænder frem i hverdagen eller at få lagt en flot lak inden brylluppet, sommerfesten eller julefrokosten. Det kan også være ansigtet der skal renses og plejes, benene, der skal vokses eller trænger til en omgang massage.

Listen over kropsbehandlinger er lang. Her på siden kan du surfe rundt og finde lige den behandling, du har brug for, hvor end i landet du bor.