Zoneterapi

Zoneterapi i Aalborg

Zoneterapi rydder ud i din krop

Har du ofte hovedpine? Uforklarlige smerter i ryggen? Eller døjer du med tarmsystemet, så kan zoneterapi være løsningen for dig. Læs her på siden, hvilke tilbud, der er på klinikker over hele landet, og nøjagtig hvad zoneterapi kan hjælpe med.

Zoneterapi er en alternativ behandlingsmetode, der siges at kunne helbrede mange forskellige lidelser. Metoden er flere tusinde år gammel, og begyndte i Kina.

Mere end hver femte dansker har prøvet zoneterapi.

Behandlingsformen bygger på, at foden er delt op i en masse forskellige zoner. Zonerne er forbundet til resten af kroppen. For eksempel tinding, kæbe, lunge, skulder, urinleder, tyktarm og øjet er nogle af punkterne. Hver ting har så et punkt under foden, og ved at påvirke det punkt kan man helbrede et andet punkt på kroppen.

Inddelingen af kroppen i zoner er også grunden til, at det hedder zoneterapi.

Teorien bag er, at man mener, at kroppen hænger sammen, og ved at påvirke en bestemt zone under foden, kan det have en positiv effekt på en anden del af kroppen.

Ved hjælp af trykkene på udvalgte steder under foden, bliver der sendt reflekser og energi af sted igennem kroppen, og det kan genoprette den ubalance, der er opstået.

Man kan selvfølgelig spørge sig selv, hvorfor man ikke bare opsøger en læge, der kan afhjælpe ens lidelser med behandling, men det, man mener, zoneterapi kan, er at helbrede lidelser, som ikke er lykkedes på normal vis. Zoneterapien rydder ud i kroppen og afhjælper den med giftstofferne, og på den måde giver man kroppen en bedre mulighed for at rekreere.

Samtidig kan det også være svært at helbrede de indre organer, uden at man skal opereres, men zoneterapi, mener altså også at kunne afhjælpe en del indre lidelser. Det er på grund af teorien om, at kroppen hænger sammen, og trykkene i en bestemt zone under foden, kan altså påvirke f.eks. lungerne.

Mange af dem søger hjælp hos en zoneterapeut, fordi de lider af allergi, hovedpine, menstruationssmerter, fordøjelsesproblemer, stress eller kredsløbsbesvær.

Zoneterapi har en vis tilknytning til religion. Og nogle mener, at effekten af de tryk terapeuten laver under foden, også skal have positiver tanker med på vejen, for at lykkes bedst muligt. Det er dog langt fra alle der forbinder religion, til metoden.

Har du brug for hjælp til at overvinde lidelser, og kan lægen ikke hjælpe dig, så kan du her på siden læse mere om zoneterapi og finde klinikker over hele landet, der kan hjælpe dig.

Relaterede Artikler