Zoneterapi Odense - Find de gode steder her

Zoneterapi i Odense

Find Zoneterapi i Odense her

Zoneterapi i Odense ved Mette Puck

Mette Puck er en traditionel og dygtig zoneterapeut med egen klinik. Mette tilbyder sine kunder professionel zoneterapi med udgangspunkt i den enkelte person og dennes ønsker og behov.

Igennem lyttende og spørgende samtaleteknik, samt hendes viden og erfaring fra zoneterapiuddannelsen og sin praksis, starter Mette hendes behandlinger. Mette tilbyder også zoneterapien til gravide, samt et udvalg af lækre produkter som supplement til hendes behandlinger, her i blandt Bachs blomsterremider, homøopatisk medicin samt vitaminer og mineraler.

Massage, akupunktur og zoneterapi i Odense ved Jette Dyrhøj

Jette Dyrhøj tilbyder øget velvære til sine patienters liv. Jette arbejder altid ud fra en personrelateret indgangsvinkel, og yder således ikke to ens behandlinger, da alle hendes behandlinger tager udgangspunkt i den enkelte person. Især stressrelaterede problemer har Jytte stor erfaring og viden inden for.

Jette tilbyder foruden zoneterapien, også massage og øreakupunktur til sine patienter, igen bliver behandlingen og behandlingsmetoderne tilpasset den enkelte. Du kan få tilskud fra sygeforsikringen Danmark til behandling hos Jette. Også fertilitets- og graviditetsbehandlinger er en del af Jettes repertoire.

Brink Akupunktur og zoneterapi i Odense

Jane Brink Schleemann er en dygtig og erfaren behandler der tilbyder akupunktur og zoneterapibehandlinger i Odense. Jane kombinerer gerne de to behandlingsformer, men arbejder også tit ud fra en mere koncentreret og enkel behandlingsmetode hvor kun den ene behandling er i kraft. Jane er godkendt som akupunktør og zoneterapeut ved RAB, samt medlem af FDZ, Sygeforsikringen Danmark samt Danske Akupunktører.

Lindring samt smertebehandling ved kræft og babyzoneterapi er en del af Janes behandlingstilbud. På klinikken bruges der altid sterile engangsnåle til akupunkturbehandlingerne.

Du kan finde mere information om behandlingerne samt Janes uddannelse og erfaring på klinikkens hjemmeside Klinikken er beliggende på Bispeengen 15 5270 Odense N, og er åbent for ny tilgang af patienter.