Deluxebehandlinger

Deluxebehandlinger

Deluxebehandlinger lidt mere at det skønne..

 

Vil du give dig selv liige det ekstra, som du synes du har fortjent? Så kan du her se et udvalg af deluxebehandlinger, som du måske ikke ligefrem behøver, men som du heller ikke kan undvære.

Deluxebehandlinger er nemlig traditionelle behandlinger, krydret med en lille bitte smule overflod, som måske kan være med til at give dig ro og virke afstressende, så du kan klare lidt mere af din stressede hverdag.

I kategorien deluxebehandlinger finder du alle slags behandlinger fra top til tå, lige fra ansigtsbehandlinger til en lækker tur hos frisøren.

Dog er der i alle behandlinger lagt vægt på, at der skal være noget ud over det sædvanlige – Det er ikke bare en 20 minutters tur til frisøren, du finder her.

Hårvasken kan blive afsluttet med en behagelig hovedbundsmassage, og det hele kan foregå i en massagestol. Der bliver løsnet op for spændingerne, alt imens der kan blive serveret ekstraordinært lækre varianter af kaffe.

Og når du lægger dig på massagebriksen er det ikke kun musklerne, der får lindring.  Høresansen bliver stimuleret med afslappende musik. Næsen indsnuser duften fra de lækre olier.

Imens kroppens veltilpas kan føle, hvordan massagen påvirker kroppens velbefindende. Alt sammen lidt mere lækkert end normalt. Det skal gerne få kroppen til at gå i dvale og nyde en time eller to uden at tænke på andet.

Deluxebehandlingerne giver dig følelsen af, at du er midtpunktet, og at der bliver kræset helt specielt for sig. Der er masser af valgmuligheder, og så der er helt sikkert mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor man for en stund kan føle, at verden drejer rundt om en selv.

Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde.

Alting forgår i flotte og afslappende omgivelser, hvor der bliver kræset for detaljerne. Både dem der påvirker syns-, høre-, føle-, smags- og duftesansen. Det skal gerne få dig til at forlade salonen med følelsen af overskud og nydelse.

Så derfor er der ingen tvivl. Hvis du har haft lidt for travlt, været lidt for vrissen eller bare har brug for et par timer, hvor du kan lukke resten af verden ude og være i centrum for lækre behandlinger, så er en deluxebehandling det helt rigtige valg for dig. Her bliver du forkælet med lige det ekstra som giver en behagelig fornyet energi og et nødvendigt overskud i hverdagen.