Healing

Healing

Healing kan hjælpe

Healing betyder at hele eller at helbrede, og det man mener i den forbindelse, er healing af kroppens energisystemer.

Er der blokeringer i kroppens energisystemer, således at energierne ikke flyder frit, kan der opleves symptomer som psykisk ubalance eller stress. Healing er en holistisk behandlingsform, hvilket betyder at det tager afsæt i sammenhængen imellem krop, sjæl og psyke, og derfor er behandlingen hos en healer ikke kun fysisk, men består også af samtaler om symptomer, sygdomsforløb og medicinindtag.

Healing går også ind under betegnelsen alternativ behandling, og der findes adskillige varianter, dog har alle det til fælles, at det handler om at skabe balance i kroppens energistrøm. En af varianterne er reikihealing, som foregår ved at healeren placerer sine hænder i bestemte positioner på kroppen, og derved overfører energi.

Dette er ikke helt som healingmassage, hvor healeren bruger sine hænder i skiftevis lange og korte strøg over kroppen til overførslen.

Visse healere udfører også fjernhealing eller clairvoyant healing, hvor det henholdsvis handler om at overføre energi til et menneske i et andet rum, eller ved at mærke og føle sig frem til et andet menneskes energier og symptomer, for derefter at skabe balance.

Soulhealing handler udelukkende om sjælens energier og blokeringer heri, og har til formål at komme fri af dårlige mønstre og derved opnå en positiv befrielse og forandring psykisk, når sjælen kan udfoldes frit. En anden type af healing er healing ved hjælp af sten og krystaller, eller de såkaldte smykkesten.

De kendes typisk fra smykker og de mest kendte er rosakvarts og ametyst som er en lilla og en lyserød sten. Mange ved dog ikke at stenene menes at have en healende kraft som kan anvendes i forbindelse med healingbehandlinger.

Behandlingerne foregår ved at stenene pålægges personen der skal behandles og det menes så at stenenes energi sendes ned i nerver og energibaner i kroppen og har en helende virkning på krop og sjæl.

Til alle varianter handler det om overførelse af energi via psykiske kræfter. Tanken bag healing er, at man ved på baggrund af at ville hjælpe et andet menneske, bliver bærer af en helbredende energi, så som kan overføres. Dette gøres som på en af ovenstående måder, hvilket kan være rent fysisk, fra afstand eller ved tankens kraft.