Yoga

yoga

Yoga gør dig rolig og mere fokuseret

Vil du gerne gøre noget godt for dit velbefindende og få nogle øvelser, hvor du skaber en bedre harmoni i din krop og dit sind, så er yoga måske det rette valg. I hele landet er der masser af muligheder for at lære teknikkerne bag yoga og på den måde skabe mere ro i sindet og blive bedre til at koncentrere dig.

Her på siden kan du læse meget mere om yoga og mulighederne.

Yoga begyndte i Indien, og er en teknik, hvor man ved hjælp af fysiske teknikker, åndedrætsøvelser og moralske forskrifter udfører øvelser. Formålet med yoga er, at man skal opnå en indre salighed og forenes med sig selv. En indisk mystiker definerer yoga, som en kontrol af tankebølgerne i sindet.

Tidligere blev yoga forbundet med noget mystisk og mærkeligt fra Østen.

Men de seneste år, er yoga blevet populært i Danmark, og det er gået op for danskerne, hvad yoga kan gøre for krop og sjæl.

Yoga er fantastisk til at skabe ro og velvære i kroppen.

De teknikker, som man udøver i forbindelse med yoga, arbejder med de svage steder på kroppen. Det ser egentlig ud som om, at dem, der udøver yoga, sidder helt stille, men kroppen bevæger sig hele tiden en lille smule i takt med deres vejrtrækning.

Ved hjælp af den kontrollerede vejrtrækning bliver musklerne strakt ud og afspændt, og på den måde bliver de svage muskler styrket.

Der findes mange forskellige teknikker og stillinger, når man laver yoga. Man sidder ikke blot med benene over kors, og fingrene strittende meditativt op i vejret. Man kan blandt andet have hovedet mod jorden og numsen i vejret, og man kan være rullet sammen.

Køb Yogaudstyr på YOGALOVE

Ikke nok med at yoga er godt for ens velbefindende, så mener nogle også, at yoga er så afslappende og afstressende, at man kan sove mindre, når man dyrker yoga. Det siges nemlig, at hvis man dyrker yoga i en time om dagen, så kan man sove en time mindre om natten, og føle sig lige så udhvilet.

Selvom yoga kræver mange specielle stillinger, så er der ingen grænser for, hvem der kan dyrke yoga. Uanset alder og hvor smidig man er, så kan man dyrke yoga.

Det, det handler om, er at lære teknikkerne og ved hjælp af åndedrættet styrer man øvelserne.

 

Relaterede Artikler

Nalini hot yoga

Nalini hot yoga på Christianshavn

Nalini hot yoga Af Caroline Tingbjerg 23.01.2011 Fashionmagasinet Covers Charlotte Torpegaard kaldte det tidens hotteste træningsform. Eurowomans skønhedsredaktør Sara Rostrup skrev opstemt, at hun havde aldrig svedt så meget i sit liv, mens talrige…