Bloggere

Følg vores passionerede og kyndige bloggere, som vi har håndplukket til at give dig masser af inspiration og gode råd med på vejen omkring alt indenfor skønhed og wellness. Få skønne tips og tricks, læs om bloggernes hverdag og hør mere om deres egne oplevelser med forskellige behandlinger, produkter, kost, motion og meget andet.

Vi har personligt kendskab til alle vores bloggere, og fælles for dem er, at de allesammen har en relevant baggrund inden for skønhed og wellness, og de bevæger sig professionelt indenfor felter som frisørfaget, pilates, negleteknologi, SDS, kost, træning, spa og wellness. Så benyt chancen til at få lidt insider-viden om disse emner og find ud af, hvad vores dygtige bloggere har på hjerte! • Karina Villumsen

  For Karina Villumsen er mad omdrejningspunktet for alt, hvad hun laver. Hun er kogebogsforfatter, helsevejleder og kvinden bag bloggen ’madgudinden.dk’. Oprindeligt er hun uddannet farmakonom, men arbejder i dag som helsevejleder i Ringsted Helsekost. Hendes opskrifter på blog og hjemmeside har fokus på mad uden sukker, mælk eller hvede.

 • Mikael Kyneb

  Mikael Kyneb: Indehaver af Kyneb & Co i Købehavn har arbejdet som selvstændig kropsterapeut, de sidste 11 år, og har mere end 12.000 klienter bag sig. Fra 2009 – 2011 var jeg fast tilknyttet det danske – og et af verdens bedste cykelhold, Team Saxo bank –

 • Anne-Sophie Villumsen

  Anne-Sophie Villumsen Indehaver af landets største grønne frisørkæde, Zenz Organic Hairdressing, med 6 certificerede grønne saloner i Københavnsområdet. Anne-Sophie står også bag Zenz Organic Products, og udvikler sundere hårprodukter, bl.a. en svanemærket professionel hårserie, der tager hensyn til sundhed og miljø.

 • Christina Conrad

  Christina Conrad Aut. Alternativ / Cidesco kosmetolog Indehaver af Naturligvis Århus Holistisk skønhedspleje Skønhed kommer indefra, siger man. Og der er noget om snakken! De bedste resultater opnår du nemlig ved at behandle din hud både indefra og udefra.

 • Gitte Peirano

  Gitte Peirano er medejer og medstifter af Pilates Cph. Oprindeligt er hun uddannet afspændingspædagog, men siden 2004 har hun undervist i pilates. Hun er fuldt certificeret Power Pilates instruktør og har blandt andet taget overbygningen ’the Kathy Grant Heritage Training’. Hos Pilates Cph. kan du træne klassisk pilates – alene eller på hold.

 • Mikkel Hyldebrandt

  Mikkel Hyldebrandt er bosat i Atlanta, USA, hvor han arbejder med mode, grooming og event-planlægning. Han har været skønhedsekspert på Go’ Morgen Danmark på TV2 og skønhedsredaktør på modemagasinet IN – og så siges han at være et af skønhedsbranchens sødeste mennesker. Han er altid klar med gode og brugbare tips og inspiration om skønhed til både kvinder og mænd. Og så har han en lang række favoritprodukter, som han gerne anbefaler videre.

 • Svetlana Chistjakova

  Svetlana Chistjakova Indehaver af WannaShine på Østerbro & Rødovre Uddannet kosmetolog hos Inter Clinitique i 2003. Svetlana er en af Danmarks mest rutinerede negleteknikere, og er specialiseret i at lave gelenegle både i form af kunstige negle og forstærkning af egne negle.

 • Sofie Bentzen

  Sofie Bentzen - Ernærings ekspert Sundheds fanatisme? Ellers tak, men jeg sætter pris på at leve et sundt og varieret liv, hvor der er også plads til fornøjelser. Indehaver af bloggen healthjunkie.dk sideløbende hendes studie i Human Nutrition på Det Biovidenskabelige Fakultet.

 • Rikke Godthjælp

  Rikke Godthjælp er uddannet akupunktør og zoneterapeut i 2003. Hun har siden deltaget i en lang række kurser og efteruddannelse, både i Danmark og i andre lande. Hun tilbyder flere forskellige behandlinger inden for akupunktur og zoneterapi. Og derudover underviser hun på egne kurser og på en lang række skoler over hele landet.

 • Tobias