Find zoneterapi på Frederiksberg her

Zoneterapi Frederiksberg

Zoneterapi på Frederiksberg – Dygtige zoneterapeuter

Selvom udbuddet er stort, når det kommer til zoneterapeuter, nedsætter det bestemt ikke standarden for zoneterapi på Frederiksberg. Du finder mange dygtige, professionelle, erfarne og ikke mindst specialiserede zoneterapeuter i denne bydel.

Fælles for behandlerne er, at de med udgangspunkt i zoneterapiens teori og praksis behandler deres patienter for lidelser, smerter, stress med mere, eller tilføjer øget livskvalitet og velvære til hverdagen. ‘

I nedenstående kan du læse kort om 3 udvalgte zoneterapeuter fra Frederiksberg.

Center for zoneterapi

En moderne privatklinik der tilbyder sine patienter en lang række af behandlinger. Takket være en bred sammensat medarbejderstab kan klinikken tilbyde alsidige behandlingstilbud.

Zoneterapi på Frederiksberg – Cirklen ved Ulla Andrews

Ulla Andrews er en spændende kvinde med en lang række af terapeutiske og sundhedsfaglige uddannelser bag sig. Ulla tilbyder foruden zoneterapien ligeledes akupressur-massage, stresshåndtering og allergibehandlinger på sin klinik. Her ud over kurser i meditation, coaching samt yoga. For nærmere information se klinikkens fine hjemmeside.

Zoneterapi på Frederiksberg – Zervice Zonen ved Joan Due

Er du interesseret i at blive behandlet af en livsglad, imødekommende og erfaren zoneterapeut er Zervice Zonen et rigtig godt tilbud. Joan Due tilbyder behandlinger til børn, unge og gamle. Uanset alder eller behov er man velkommen på klinikken.