WELLNESS OPHOLD Mauritius

Rejser til Mauritius

Den eksklusive paradis ø Mauritius byder på eksotiske bounty-strande og klassisk luksus under palmetræer og højtstående sol.

Øen som ligger i det Indiske Ocean, er især kendt for sine fantastiske strande, med krystalklart vand og store palmetræer. Mauritius har et areal som svarer til et område mindre end Fyn. Det betyder, at der aldrig er langt til kysten, uanset hvor man befinder sig på den tropiske ø.

Heritage Resorts

Sted:

På eventyrlige Mauritius findes Heritage Resorts, en håndfuld udvalgte hoteller og resorts, der hver især gør et ophold på Øen til sin helt egen, magiske oplevelse. Oplev kultur og natur på Mauritius Er man…

Klimaet på øen varierer ikke meget af årstiderne og holder en konstant behagelig temperatur som sædvanligvis befinder sig mellem 25-30 grader. Vinde fra både øst og vest gør området til et populært surfing spot i sommermånederne, ligesom der er fabelagtige dykkerforhold det meste af året.

Bevæger man sig ind i landet findes der også mange fantastiske naturoplevelser, blandt andet kan man opleve det subtropiske klima udfolde sig i smukke, farverige bjerglandskaber, vandfald eller de mange sukkermarker, som drives af de lokale.

Ophold på Mauritius

Ønsker man at bruge sin ferie på den smukke tropeø, findes der et væld af forskellige hoteller og resorts at vælge imellem. Disse befinder sig primært på kysten nær de fantastiske strande, og der findes både gode muligheder for romantiske parferier, familieferier og særlige spa hoteller til ultimativ selvforkælelse.