WELLNESS OPHOLD København

Wellness ophold København

Et wellnessophold behøver ikke foregå på en lang og dyr rejse til fjerne himmelstrøg. Måske har du faktisk endnu mere brug for en smule wellness og forkælelse midt i din travle hverdag.

Hvis du overvejer et wellness ophold i København

I København finder du masser af steder, hvor du kan tjekke ind og nyde et wellnessophold i et par timer, inden du atter begiver dig ud i hverdagen. Du er selvfølgelig også velkommen til at blive meget længere, hvis du har tid og lyst til det.

Søg blot efter wellnessophold København og find det sted, der tiltaler dig. I København finder du wellnessophold og spa ophold i mange forskellige prisklasser.

Find dit næste wellness & spa-ophold i København

Trænger du til at slappe af? Så kunne det være, du skulle overveje en forlænget weekend på et af Københavns mange hoteller og wellnesscentre. Der findes nemlig masser af muligheder for at slappe af med et spa-ophold i København.

Vi har samlet en fin lille oversigt over, hvor du kan tage hen på dit næste wellness & spa-ophold i København. Så kan du booke dit næste wellness og spa-ophold med det samme.

Bella Sky i Ørestanden

Ude i Ørestaden med udsigt ud over hele København finder du hotel Bella Sky. Der går Metro lige til døren. Det er et af Nordens største hoteller, og der er højt til loftet. Faktisk så højt at Bella Sky tårner sig 75 meter op over resten af Ørestaden.

Nimat Hilton hotel i København

Hilton Copenhagen Airport

Sted: ,

Hilton Copenhagen Airport Hotellet Et besøg på Hilton Copenhagen Airport er med garanti værd at huske. Hotellets lækre beliggenhed betyder, at man på mindre end 25 minutter kan stå ved Den Lille Havfrue eller…

Axel Hotel Guldsmeden

Axel Hotel Guldsmeden

Sted: ,

Axel Hotel Guldsmeden Hotellet I dejlige og dynamiske København finder du Axel Guldsmeden, der er et af Guldsmedens Hotels fem hoteller i Danmark. På Axel Guldsmeden er der dømt ren luksus, når man lejer…

Bella Sky

Med et wellness-område tilknyttet på godt og vel 850 kvadratmeter har du rig mulighed for at nyde et spa-ophold her i absolut verdensklasse.

Der er flere spa-bassiner til rådighed samt brusebade til fri afbenyttelse. Det er ren selvforkælelse, når du har mulighed for at dampe af i et dampbad og svede i deres sauna. Derudover har de også koldt- og varmvandsbassiner, som du kan bruge lige så meget, du har lyst til. Det slår svømmehallen med flere længder.

Samadhi Spa

Inde bag Rådhuspladsen i det centrale København ligger Samadhi Spa på Rådhusstræde. Samadhi er inspireret af hinduistiske og buddhistiske traditioner, når det kommer til velvære og selvforkælelse. Derfor vil du her opleve en ro, som du sjældent finder andre steder. Du vil nemlig gå herfra med fornyet energi til at klare hverdagens strabadser med overskud og klarhed i sindet.

Navnet Samadhi refererer til en sindstilstand, hvor alting bliver stille og roligt omkring en. Og det er den arv, de gerne fører videre fra den østerlandske kultur. Her er både muligheder for spa, jacuzzi og massage, hvis det er det, man har lyst til. Inspireret af Østen har de også en saltstenssauna a la dem, man ellers kan finde i Himalaya. Du kan altså få styr på dine chakraer med en wellnesstur til Samadhi Spa.

Axel Hotel Guldsmeden

I hjertet af København på Colbjørnsensgade ved indgangen til Vesterbro ligger Axel Hotel Guldsmeden. Det er en del af en større kæde af hoteller, du også finder i blandt andet Århus, Oslo og Reykjavik og så endda også på Bali. De er altså inspireret af både det nordiske og det eksotiske, og det kan tydeligt mærkes, fra øjeblikket man træder ind.

Beliggenheden på Vesterbro forpligter, og Axel Hotel Guldsmeden pryder sig derfor med at være både økologisk og bæredygtigt. Det betyder, at de produkter, som du kan bruge i spaen som cremer, body scrub og lignende er 100% økologisk, uden hverken parfume, parabener eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Din krop skal altså slappe lige så meget af med god samvittighed som dit sind, når du besøger dette strålende og indbydende hotel.

Copenhagen Villa

Har du lyst til en wellness-oplevelse ud over det sædvanlige, så er Copenhagen Villa måske lige noget for dig. Her har du nemlig mulighed for alt fra en udendørs pool på taget med udsigt til Tivoli til deres skjulte have eller en sommeroplevelse i Cabana Room. Der er både mulighed for at slappe af, men også for at styrke sine svømmetag.

Og den udendørs pool er også Copenhagen Villas stolthed. Den er nemlig opvarmet med overskydende energi fra deres kølingssystem. Det betyder, at den varme, som de prøver at slippe af med indendørs, samtidig er med til at varme poolen op uden for. Det er ikke bare smart, det er også bæredygtigt og miljøvenligt. Og perfekt til nogle kølige sommeraftener, hvor der kan være behov for en dukkert efter en lang og svedig dag.

Hotel d’Angleterre

Alle spa-ophold er i princippet luksuriøse, men nogle steder er mere luksuriøse end andre. Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, har d’Angleterre ved Kongens Nytorv et stort wellness center tilknyttet, som er ud over det sædvanlige. The Amazing Space spa, som den hedder, er en stor nordisk oase, hvor der er plads til en tur i poolen med masser af ro omkring sig. Pool-området er et af de største i hele København, og der er derfor masser af plads til afslapning.

Det er ikke hver dag, man kan få lov at besøge d’Angleterre, og derfor er et spa-ophold på hotellet måske lige det, man har brug for (og råd til). Der er mulighed for at omgive sig med en masse forskelligt lige fra aromaterapeutiske lugte til eksotiske blomster og afslappende musik. Hvis du går stresset herind, så går du afslappet herfra. Og en oplevelse rigere.

København er fyldt med steder til wellness og spa, og du kan booke dit næste spa-ophold her. Det er let og enkelt at finde et godt tilbud på de afslapningsbehov, man har. Du kan være sikker på, at du fortjener hvert eneste minut i spabadet. Så forkæl dig selv, og find dit næste spa- og wellness-ophold allerede i dag.