WELLNESS OPHOLD Sjælland

Hvis der er noget, som har oplevet en voldsom stigning i popularitet i løbet af de senere år, så er det altså wellness og spa, men hvad er det egentlig, der får os danskere til at tage af sted på wellness ophold på Sjælland ?

Er det den fortravlede hverdag, hvor man bliver stresset, træt og uoplagt?

Svaret er kort sagt ja. Den primære årsag til at danskerne er blevet så vilde med wellness ophold er, at det giver os et velfortjent og tiltrængt afbræk fra en stresset hverdag, hvor vi er ved at drukne i forpligtelser, aftaler og forventninger til at man yder sit bedste 24/7.

På et lækker wellness ophold får man rig mulighed for at koble af og være sig selv. Man kan lægge de daglige pligter, stressfaktorer og bekymringer fra sig for en sund og det er faktisk lige præcis det, som mange går og sukker efter en lille pause.

PureWellness.dk anmeldelse af Kokkedal Slot

Kokkedal Slot

Sted: , ,

Det ikoniske Kokkedal slot tilbyder en lang række oplevelser og ligger biot et stenkast fra København. Her kan du både nyde et ophold med familien eller en partner, udforske de mange spa faciliteter eller…

Helenekilde badehotel

Sted: , ,

Heleniklde Badehotel ligger i naturskønne Tisvildeleje, tæt på Tisvilde hegn og med direkte adgang til havet. Ophold på Helenekilde Alle værelserne på Helenekilde er unikke og autentisk inderettede med et personligt og luksuriøst touch….

Tisvildeleje Strandhotel

Tisvildeleje Strandhotel

Sted: ,

Tisvilde Strandhotel Ro og afslapning på Tisvilde Strandhotel Tisvilde Strandhotel har været kendt som badepension og strandhotel i mange år. Stedet fik dog for alvor sin renæssance, da Alexander Kølpin overtog stedet i 2008…

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard

Sted: , ,

Hotellet Hos Comwell Borupgaard i Snekkersten ved Helsingør kan du zone ud i grønne omgivelser og omfavne en spaskøn oplevelse. Hotellet er en velholdt, gammel herregård, som er nænsom renoveret, og det er omgivet…

Hotel Marienlyst

Hotel Marienlyst

Sted: ,

Hotel Marienlyst I dejlige Helsingør finder du det smukke Hotel Marienlyst, der med sin fortryllende beliggenhed kan jage tanker om hverdagens stress og jag væk hos enhver. Hotellet er internationalt anderkendt, og med sin…

Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel

Sted: ,

Hotellet Et besøg på Gilleleje Badehotel er som at træde ind i fortiden. Hotellet blev opført i 1895, og har siden dengang besvaret den romantiske stil, der går så godt i spænd med den…

Hotel Fredriksminde

Hotel Fredriksminde

Sted: ,

Hotel Fredriksminde Hotel Frederiksminde er indbegrebet af idyl med de historiske omgivelser, der ligger i et naturskønt område. Både indvendigt og udvendigt er hotellet holdt i den oprindelige stil fra 1890’erne, hvor hotellet blev…

Kurhotel

Skodsborg Kurhotel og Spa

Sted: ,

Kurhotel Skodsborg Lad historiske Kurhotel Skodsborg på den københavnske nordkyst guide dig gennem det bedste af det bedste. Det vellidte luksushotel i Skodsborg byder på afstressende kurstemning, gedigen velværeviden og stribevis af spastjerne-behandlinger. Her…

Lungholm Slot

Lungholm Slot

Sted: ,

Lungholm Slot Har du altid drømt om at bo på et rigtigt slot? Tag et par dage ud af kalenderne og besøg Lungholm Slot, hvor du med garanti kan få den oplevelse og forkælelse,…

Quistgaarden

Quistgaarden

Sted: ,

Quistgaarden Tid til ro, fordybelse og forkælelse Quistgaarden ligger smukt placeret ude i den sydsjællandske natur – midt i sin egen lille skov og med udsigt til havet. Her er der dejligt, fredeligt og…

Et wellness ophold behøver ingenlunde være noget, der tager en hel uge, da mange danskere oplever en betydelig forbedring efter blot et par dage. Med andre ord er et lille weekendophold ofte det, der skal til for at man får genopbygget ens energireserver og vil være i stand til at tackle hverdagen igen.
 

Hvis du synes det lyder fristende, så se om ikke du kan finde et lækker wellness ophold tilbud, så du kan komme afsted i et par dage. Det er faktisk ikke noget, der behøver at koste en formue og man får altid en fantastisk service. Så tag din partner med på et lækkert wellnessophold Sjælland Comwell, hvor I kan nyde det bedste indenfor spa og wellness.
 

Forkæl dem du holder af
 

Det er ikke alene en perfekt måde at forkæle sig selv på, men man kan også forkæle nogen man holder af med et lækkert wellness ophold. Du kender helt sikkert nogen, der godt kunne trænge til at koble lidt af og slippe for hverdagens stress.
 

Et af de der pligtopfyldende mennesker, der aldrig tænker på sit eget bedste, men som altid ofrer sig for andre. Nu er tiden kommet, hvor du kan gøre noget lækkert for vedkommende. Inviter ham/hende med på et wellnessophold Sjælland. Her vil i begge kunne slappe af, nyde hinandens selskab og opleve førsteklasses wellness fra morgen til aften.

Det er en af de gaver, som man husker, da det er så meget mere end en lille nipsting til stuen. Det er en oplevelse, som modtageren vil elske og som vil give jer en masse dejlige minder.
 

Nyd alt fra spa, massage og ansigtsbehandlinger til lækker mad og dejlige gåture i skønne omgivelser. Det er med andre ord altid noget at fortage sig på et lækkert wellness ophold.
 

Som nævnt tidligere, så behøver et wellness ophold i Danmark ikke koste alverden, så det kan sagtens lade sig gøre at finde et godt tilbud, så man kan give et ophold i gave. Uden at man skal ruinere sig selv fuldstændig. Det er jo først og fremmest tanken der tæller, men derfor gør det jo ikke noget, hvis man også kan give en imponerende gave, som modtageren vil elske.
 

Få mest muligt ud af jeres wellnessophold Sjælland
  

Når man først hat besluttet sig for at ville på spaophold, så er det vigtigt, at man vælger det helt rette sted. Derfor anbefaler vi, at man sætter sig ned og studerer lidt. Find en række forskelle wellness hoteller og se hvad de kan tilbyde. Det er jo ikke noget ved, hvis man trænger til en opvarmet pool, for så blot at opdage at hotellet ikke har det.
 

Eller hvis man er stor fan af massage, så er det en god ide at sikre sig, at det er tilgængeligt på det hotel man vælger. Men det er heldigvis ikke svært og man kan nemt finde det rette hotel.
 

Det er også vigtigt, at man finder ud af om man vil på wellness ophold på Sjælland alene eller om man vil have nogen med. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så vær sikker på, at du vælger det, der passer bedst til dine ønsker. Hvis du bare trænger til at slappe af og blive forkælet, så er der ikke megen ide ved at tage på ophold med en, hvis primære ønske er fest og ballade. Det er samtidig heller ikke så smart at tage på wellness ophold med en, der nemt keder sig, for tingene går bare mere langsomt.
 

Afslapning og ro er nøgleordene for wellness ophold, så undgå at tage af sted med en, der bliver rastløs.
 

Slutteligt er det vigtigt, at du nyder turen i fulde drag og afstresser. Det betyder at du skal efterlade alt, der kan stresse dig i tasken. Lad mobiltelefonen blive i tasken, hvor du ikke bliver fristet til lige at tjekke en e-mail eller andet, der ødelægger din kvalitetstid.
 

Hvis du følger disse råd, så kan du godt glæde dig til et fantastisk og billigt wellness ophold Sjælland.