Ansigtsbehandling på Østerbro

Ansigtsbehandling på Østerbro

Ansigtsbehandling på Østerbro

Ansigtsbehandlinger

Opstrammende, udrensende, afstressende, opkvikkende, udtoning, vitalitetgivende og meget meget mere, der er uendelige af muligheder når det kommer til ansigtsbehandlinger.

De forskellige kosmetologer og behandlere tilbyder mange spændende behandlinger og kure, og der er ingen tvivl om at man altid kan finde en behandling der passer til ens hudtype, ønsker og behov. Bor du i bydelen Østerbro kan du i nedenstående se 2 eksempler på gode klinikker der blandt andet udfører ansigtsbehandling.

Ansigtsbehandling på Østerbro – Hudklinikken

Ann Lundquist er en professionel kosmetolog der står klar i sin fine klinik til at tage sig af dig og din hud. På klinikken tilbydes mange lækre behandlinger, her i blandt voksning, epilering, realease peeling, elektrokosmetik, bryn og vipper, kropsmassage, ansigtsmassage, parafinbehandling og lymfedrænage. For nærmere information om de forskellige behandlinger, se Anns hjemmeside, eller kontakt hende på telefon eller mail.

Ansigtsbehandling på Østerbro hos Wanna Shine

Hud, hår og negle bliver ordnet i dybden på denne klinik. Klinikkens personale er professionelle og uddannede folk, der med deres ekspertise tager imod klienter i den lækre klinik.

Produkter fra Nimue anvendes hovedsageligt til ansigtsbehandlinger på klinikken. Af deres behandlinger skal nævnes den eksklusice diamantslibning med glo therapeutics. Behandlinger målrettet og uformet til mænd udføres ligeledes på klinik Wanna Shine, her anvendes teknikker og produkter der er specielt fremstillet og tilrettelagt til den maskuline hudstruktur.. Spray Tan udføres også på klinikken.