Brugernes vurdering

Samadhi Spa

Samadhi Spa

Rådhusstræde 1
1466 København K
+45 33 91 10 90

Samadhi Spa

I lækre lokale i centrum af København finder du Samadhi Spa. Med sine mere end ti år på bagen, er Samadhi Spa én af de førende på området, når det gælder afslapning, personlig pleje og selvforkælelse. Stedet er skabt af søskendeparret Trine og Søren Mogenstrup, der sammen har formuleret grundprincippet i Samadhi Spa – nemlig kærlighed.
Hos Samadhi Spa kan du modtage alle de traditionelle behandlinger, som man normalt finder hos en spa. Der er dog også visse behandlinger, som du ikke finder hvor som helst. Når du besøger Samadhi Spa, kan du eksempelvis prøve en tur i infrarød sauna. Saunaen virker både smertelindende og hjælper med at afspænde muskler. Samtidig kan en tur i saunaen også være gavnlig, hvis du lider af forhøjet blodtryk eller kolesteroltal.
En tur i infrarød sauna er godt i kombination med de andre behandlinger, som Samadhi Spa tilbyder, så når du besøger spaen, kan du frit kombinere behandlinger som du vil – så passer de nemlig til dit individuelle behov.

Anmeldelser

Samadhi Spa | samadhi-spa.dk - iKontoLogpå
[…] Hos Samadhi Spa København kan du prøve en tur i infrarød … […]
09. July 22
Jenna Lee Jordan
Jeg havde aldrig prøvet spa og massage, før i dag. Det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg skal serviceres af Samadhi. Det var lækkert, afslappende og hele tiden med en god stemning. Personalet var imødekommende, indretningen var smuk og hyggelig med stearinlys, flotte puder og fantastisk udsmykning, men samtidig let og enkel. Rigtig hyggeligt sted.
22. April 14
Hanne Hansen
Besøgt i dag Samadhi Spa, med min mor som havde været så heldig at vinde et gavekort dertil. Det var helt fantastisk! personalet var meget imødekommende og utrolig servicemindet, man følte sig virkelig velkommen:) vi fik 1 times kropsmassage efterfulgt af jacuzzi med fondue, champagne og smoothies, vi sluttede af med en lækker middag. Der er skønne produkter i div. rum som alle er super lækre, der skal klart shoppes i netshoppen :) alt i alt en skøn oplevelse, og det bliver i hvert fald ikke sidste gang vi kommer her :D
22. April 14

Anmeld Samadhi Spa

Find vej til Samadhi Spa

Unable to parse entered address. API response code: REQUEST_DENIED