Brugernes vurdering

Ni’mat Spa Hotel Hilton

Ni'mat Spa Hotel Hilton

Ni’mat Spa Hotel Hilton

Ellehammersvej 20
2770 Kastrup
(+45) 3315 8955

Ni’mat Spa Hotel Hilton

På det verdensberømte Hotel Hilton i Kastrup, finder du Ni’Mat Massage og Spa. Ligesom luksushotellet, der ligger rammer om spaoplevelsen, så stiller Ni’Mat høje krav til sig selv, når det gælder kvalitet. Ni’Mat er dermed det ideelle sted at besøge, hvis du gerne vil have en spaoplevelse, der er lidt ud over det sædvanelige.

Spa-tid ved siden af Københavns Lufthavn

Et af specialerne hos Ni’Mat Hotel Hilton er romantiske parbehandlinger, der fås både med spa og massage. Hos Ni’Mat på Hotel Hilton, kan I for eksempel afslutte weekenden med én times massage, Cleopatra bad, peeling, spa og til sidst en fantastisk brunch på hotellets restaurant Horizon All Day. Et andet tilbud er en parmassage, hvor i lærer at massere hinanden. Instruktøren er en professionel fysiologisk massør, så der er god mulighed for at tage nye kunstskaber med hjem.

Ud over dette findes der naturligvis også et væld af forskellige behandlinger til enkeltpersoner. Fælles for alle behandlinger er dog, at de giver adgang til Vandtemplet i Ni’Mat, der er et lækkert spaområde, hvor det er muligt at slappe af.

Anmeld Ni’mat Spa Hotel Hilton

Find vej til Ni’mat Spa Hotel Hilton

Unable to parse entered address. API response code: REQUEST_DENIED