Brugernes vurdering

Rygcenter Herning

Rygcenter Herning

Rygcenter Herning

Dalgasparken Dalgas Allé 2A
7400 Herning
+45 97222922

Rygcenter Herning

Der er tre ting, som man altid skal passe på, når det kommer til ens krop. Det passer måske ikke helt, for vi skal passe på hele vores krop, men der er tre ting, som er meget vigtige og disse her: Tænderne, fødderne og ryggen. Flere og flere borgere er begyndt at få rygproblemer, og det er efterhånden ved at udvikle sig til lidt af en folkesygdom. Tidligere var det en lidelse som man især forbandt med håndværkere og andre erhverv, hvor man havde akavede arbejdsstillinger og hårdt fysisk arbejde.

Hvad betyder et stillesiddende job for din krop?

Men i dag har danskerne typisk stillesiddende jobs, hvor man er placeret ved et skrivebord og det er i høj grad med til at øge antallet af rygskader. For det er nemlig langtfra de fleste, der ved hvordan man bør sidde for at skåne sin krop.

Den slags leder til rygskader og så får man brug for behandling. Heldigvis findes der masser af gode kiropraktor og fysioterapiklinikker landet over, og Rygcenter Herning kiropraktisk klinik er en af de bedste.

Få den bedste behandling hos Rygcenter Herning

På Dalgas Alle 2 i Herning finder man Rygcenter Herning, der engagerer et stort antal medarbejdere, der spænder lige fra kiropraktorer og massører til fysioterapeuter. Centeret er en del af det større Rygcenter Midtvest, der har afdelinger og ansatte i Herning, Ikast og Ringkøbing, så det spænder ganske vidt.

Ydermere er Rygcenter Herning eksterne behandlere for fodboldklubben FC Midtjylland. Der er med andre ord masser af muligheder for at få lige præcis den behandling som din ryg trænger til. Alle medarbejdere er naturligvis venlige og professionelle, så du kan være helt sikker på, at du er i trygge hænder under hele forløbet.

Udover selve behandlingen vil du kunne blive vejledt i forskellige øvelser og teknikker, der kan hjælpe dig med at øge din komfort og mindske smerter i hverdagen. Med andre ord kan man hos Rygcenter Herning få dække alle sine behov når det kommer til ens ryg. Så hvis du er bosat i eller nær ved Herning, så kan du med fordel opsøge Rygcenter Herning, hvis du døjer med ryggen.

Hvordan passer du godt på dig selv ?

Nu er der som du kan se rigeligt med muligheder for at blive behandlet, hvis det skulle blive nødvendigt, men det ville jo være optimalt, hvis man helt kunne undgå dette behov. Derfor skal man passe på sig selv i hverdagen og til dette formål er der en række forskellige ting man kan gøre. Det gælder især hvis man har et stillesiddende job, hvor man er immobil i mange timer i træk.

Først og fremmest kan det være en god ide at rejse sig og gå lidt rundt. Mindst én gang i timen bør man bruge fem minutter på lige at få strækket benene og ryggen. Det vil kunne forebygge en del problemer. Derudover er de rette skrivebord og stol afgørende når det kommer til komforten. Alt dette kan du dog blive vejledt i af en kiropraktor eller fysioterapeut hos Rygcenter Herning.

Anmeld Rygcenter Herning

Find vej til Rygcenter Herning

Unable to parse entered address. API response code: REQUEST_DENIED