Brugernes vurdering

Beaire Spa

aire københavn

Beaire Spa

Ny Carlsberg Vej 101
1799 København
78 72 42 36

AIRE Ancient Baths Copenhagen

I hjertet af Carlsberg byen ligger en lille perle, gemt lidt væk fra vejens umiddelbare udsyn. Herinde findes Københavns ultimative spa oplevelse.

 

Stedet Beaire Spa 

Allerede i indgangen føles det som om, at tiden går helt i stå. De gamle bygningers rå og storslående arkitektur er bevaret, men looket er samtidig luksuriøst og indbydende.

Personalet guider dig igennem omklædning, hvor der udleveres morgenkåbe, håndklæde og badesko.

Telefoner er ikke tilladt i spaområdet, og selvom det føles lidt ambivalent at efterlade sin telefon i så smukke omgivelser, gør dét oplevelsen langt mere intens.

Tidsfornemmelsen forsvinder så hurtigt, og man kan hengive sig fuldstændigt til den sanselige oplevelse der venter.

 

Spa Badet

Et sted som dette findes ikke nogle andre steder i Danmark. En symbiose af smuk arkitektur, sanselig udfoldelse og komplet ro er alt opslugende.

Det diskrete og opmærksomme personale introducerer kort alle 7 spa termiske bade, som hver især har deres tema og forskellige sanselige indtryk. Herefter bemærker man dem slet ikke, og overlades til at udforske badet i eget tempo.

Hos Beaire bevæger man sig igennem termiske bade sendes man på en sanselig rejse. Dette magiske sted er stort set kun oplyst af levende lys, hvilket er meget unikt og skal opleves.

Selvom der er andre besøgende på samme tid, bemærker vi det slet ikke. Antallet af besøgende er passende reguleret i forholdt til stedets størrelse, og alle tager hensyn til hinanden.

 

Massage behandling

Vores badeoplevelse varer i 90 minutter (dette kan variere hvis man har valgt en udvidet pakkeløsning), og i dette tidsrum kan vi på egen hånd frit udforske de mange muligheder i badet i eget tempo.

Badene er en komplet sammensætning af sanselige indtryk. Nogle bade masserer din krop eller føder, imens andre hhv. øger blodcirkulationen eller virker afslappende på kroppen. Hørelse, syn, duft og følesans indbringes i denne unikke badeoplevelse.

I vores bookning indgår 30 minutters massage og den er himmelsk. Olien har den helt rette temperatur og man forsvinder langsomt ind i en verden af fuldstændig ro og velvære, imens det dygtige personale tager hånd om en. Massagens niveau er ligeså højt som resten af stedet – intet mindre end perfekt.

Trænger man til en lille pause undervejs, står der vand og te til fri afbenyttelse i relax området, som er indrettet komfortabelt og indbyder til ro og varme.

Læs vores Beaire Spa anmeldelse her

Anmeld Beaire Spa

Find vej til Beaire Spa

Unable to parse entered address. API response code: REQUEST_DENIED