oxygenbehandling - Få en opfriskende behandling mod rynkersamt træt og skadet hud

Oxygenbehandling

Oxygenbehandling gavner din hud

Vil du have en hurtig og effektiv udglatning af rynkerne? Så er en oxygenbehandling, det helt rette valg for dig. Her på siden kan du se meget mere om mulighederne for oxygenbehandlinger, og hvordan de virker.

Oxygenbehandlingen er måske bedre kendt som Madonnabehandlingen.

Da superstjernen efter sigende har brugt denne behandling til at beholde hendes glatte hud og unge udseende.

Man ved i dag, at en oxygenbehandling eller et oxygenlift, som det også kaldes, har en gavnlig effekt på huden. Behandlingen udglatter rynker og løfter huden, så den bliver mere glat, spændstig og bliver fyldt med fugtighed. Undersøgelser, hvor man har brugt hudanalyse, har vist, at huden ganske kort tid efter en oxygenbehandling virker flere år yngre end inden behandlingen.

Selvom man kan se et godt resultat allerede efter en behandling, så anbefaler man, at behandlingerne gentages seks gange i en periode over to måneder, og herefter er det en god ide, at vedligeholde den foryngede hud cirka hver anden måned. Efter de seks behandlinger er huden løftet, så man ser ti år yngre ud.

En af grundene til, at behandlingen er så populær er også, at der er et synligt resultat allerede efter første behandling. Desuden er metoden uhyre effektiv uden, at man laver gennemgribende indgreb på kroppen, som det er tilfældet ved for eksempel en botoxbehandling.

Fremgangsmåden for en oxygenbehandling er, at huden først renses eller peeles, så døde hudceller forsvinder. Derefter sprøjter en maskine komprimeret ilt på huden. Der skabes et overtryk, så ilten bliver presset ind i huden, uden at huden gennembrydes og tager skade.

Det sætter gang i blodtilstrømningen, og føles naturlig, da huden blot udsætter for en større dosis ilt, end den der dagligt tilføres. Hyaluronsyre, som fylder huden, efter den komprimerede ilt er blevet tilført, er en naturlig del af huden, men mængden af syren mindskes med årene. Derfor er det ikke noget unaturligt, der bliver tilført huden, men den fyldes blot med et naturligt stof, som er svundet ind med årene.

Behandlingen er på ingen måde ubehagelig eller smertefuld.

Huden bliver blot tilført luft, og det føles som om, at man får et koldt frisk vindpust på kinden. Derfor går man heller ikke fra en behandling med smerter, men føler sig derimod som et nyt og friskere menneske allerede efter den første behandling, som tager under en time.

Her på siden kan du læse mere om, hvor i landet der er mulighed for at få foretaget den populære opstrammende oxygenbehandling.

Læs om Oxygenbehandling hos Differenz på Vesterbro.