Zoneterapi i Roskilde - Find gode behandler her

Zoneterapi i Roskilde

Zoneterapi i Roskilde

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapien er en behandlingsmetode der stammer fra det gamle Kina. Selve metoden bygger på teorien om at kroppen selv er i stand til at helbrede og styrke, og at man kan hjælpe og styrke kroppen til helbredelse igennem viden og udførelse af tryk på bestemte områder på fødderne.

Ifølge teorien er der på fødderne et refleksområde tilsvarende hver enkelt del af det menneskelige legeme. Zoneterapeuten arbejder ved at trykke på de rette punkter, og øger herved blodgennemstrømningen til de relevante områder i kroppen.

I denne proces sker der en forøgelse af mængden af neurohormoner og en afgiftningsproces sættes i gang, dette skulle hjælpe kroppen til at helbrede sig selv.

Roskilde Zoneterapi og Massage

Connie Magaard Skødeberg er en dygtig og erfaren zoneterapeut der tilbyder behandlinger til børn som voksne. Af hendes erfaringsområder kan blandt andet nævnes barnløshed, graviditetsgener, kolik, ørebørn, allergier, høfeber, mave- og fordøjelsesproblemer, betændelsestilstande, hovedpine, stress, styrkelse af immunforsvaret, erhvervsmassage og kropsmassage. I forbindelse med behandlinger giver Connie også rådgivning vedrørende kost, vitaminer og mineraler.

Zoneterapi i Roskilde – Center for balance – Energikilden

Helhedsbehandlinger, zoneterapi, kraniosakral-terapi, massage, hotstone-massage, reikihealing, coaching og behandlinger af børn og babyer er nogle af de områder hvor du kan få terapi og behandling ved Energikilden. Større velvære og ny energi samt helbredelse er i hovedsædet på denne klinik i Roskilde.