Få overblik over zoneterapi i Lyngby her

Zoneterapi i Lyngby

Zoneterapi Lyngby

Lyngby Zoneterapi ved Lise Hartfelt

Lise tilbyder på sin klinik en række af forskellige behandlinger altid tilpasset den enkelte patient. Med viden, uddannelse og erfaring inden for zoneterapi, massage, ernæring og motion tilbyder Lise behandlinger inden for søvnbesvær, hovedpine, fordøjelsesproblemer, gigt, hormonelle ubalancer, muskelspændinger, lændesmerter, hævede ben, skader, stress med mere. Foruden behandling af konkrete lidelser, smerter og spændinger tilbyder Lise også wellnessbehandlinger.

Zoneterapi i Lyngby – Zone 44

Leder du efter god og professionel zoneterapi i Lyngby er Zone 44 et rigtig godt bud. På klinikken finder du erfarne og veluddannede behandlere der altid sammensætter et personligt og særligt behandlingsprogram til den enkelte patient. Professionalisme, uddannelse og personlig klientkontakt er nøgleord på Klinik Zone 44.

Helse og Idrætsklinikken ved Anne Jensen

Dit velbehag er i hovedsædet på Helse og Idrætsklinikken. Anne Jensen – eksamineret helse og idrætsmassør står sammen med massør Eva Aalbæk-Nielsen og Fysiurgisk Massageterapeut og idrætsmassør Peter Leisted Bøgevig klar til at tage imod patienter der af den ene eller anden årsag søger professionel behandling. Om der er tale om konkrete lidelser, smerter og skavanker eller et ønske om øget velvære og livskvalitet i hverdagen, kan du finde hjælp på denne klinik.