Find Akupunktur i Viborg vi anbefaler disse steder

Akupunktur i Aalborg

Akupunktur i Viborg

Akupunkturbehandlinger erklæret som virksomme af WHO

WHO har lavet en liste over lidelser og problematikker som akupunktur har vist sig at have en positiv effekt på.

Listen omfatter astma, allergier, bihulebetændelse, fordøjelsesproblemer, gigt, hudproblemer, kroniske smerter, kronisk træthed, mave-tarmproblemer, menstruationsproblemer, migræne, overgangsalder, overvægt, søvnløshed, tobaksafhængighed, vand i kroppen samt vinterdepression. Endvidere viser undersøgelser at akupunkturen som supplement til IVF øger chancerne for graviditet med op til 65%.

Akupunktur Klinik i Viborg

Smertelindring, kropsbalance og fertilitetsbehandling er akupunkturklinikkens specialer. Henrik Reinholt er ejer af, og behandler på klinikken, han er lægeeksamineret akupunktur, og godkendt RAB behandler. Henrik har altid beskæftiget sig med sundhed, krop og ernæring, den kinesiske tankegang omkring det menneskelige legeme giver god mening for Henrik, der også benytter urteterapi, meridianmassage, akupunktur, tai chi og kostvejledning i hans behandlinger.

Akupunktur og Viborg – Viborgklinikken

Poul Flensborg og Marlene Fjelsted er begge dygtige og erfarne akupunktører. På deres klinik i Viborg kan man få terapi og behandlinger med udgangspunkt i akupunkturen, elektro terapi, muskel terapi, posturologi, kranio sakral terapi og fysiurgisk massage. Poul og Marlene tager altid udgangspunkt i den enkelte patients liv og behov for at sammensætte en personlig behandling, der er skræddersyet til at imødekomme patientens behov.

brise-akupunktur.dk