Zoneterapi i Vejle - find gode behandler her

Zoneterapi i Vejle

Professionel zoneterapi i Vejle ved Diana Madsen

Er du på udkig efter en dygtig zoneterapeut så er Diana Madsen et godt bud. Diana

Er uddannet zoneterapeut og lægeeksamineret massør. Seriøsitet, fokus og godt humør er nøgleord for stemningen og behandlingen som Diana udfører. Diana tager altid udgangspunkt i den enkelte person når hun påbegynder en behandling, således bliver hver behandling formet efter de ønsker og behov som patienten måtte have.

Zonelene – Trykzonen – Zoneterapi i Vejle ved Lene Mortensen

Lene Mortensen er en dygtig og erfaren zoneterapeut der tilbyder behandlinger i ikke kun zoneterapien, men også ud fra ayurvedisk viden, teori og teknikker. Ayurveda er et traditionelt indisk helbredelsessystem der blandt andet består af urtemedicin, kirurgi, psykiatri og massage.

På klinikken kan du blandt andet blive behandlet og få terapi og massage ud fra ayurvedisk zoneterapi. Chi-pro og detox fodbade er også en del af Lenes repertoire.

Lene tilbyder foruden behandling i hendes klinik, også behandlinger i patientens eget hjem.

Biofeedback – Massage og Zoneterapi i Vejle

Effektiv hjælp til rygestop, lækker massage, zoneterapien, hot stone massage, biofeedback og hot chocolate massage er nogle af de lækre behandlinger du kan få på denne klinik. Personalet er imødekomne, venlige, professionelle, veluddannede og erfarne. De alsidige behandlingstilbud vidner om de mange skills og viden som personalet har på klinikken.