Kort om zoneterapien - Finde gode steder i Kolding

Leder du efter zoneterapi i Kolding, har vi gjort lidt af forarbejdet for dig

Zoneterapi i Kolding

Zoneterapi er en gammel kinesisk terapi og behandlingsmetode, der i de senere år er blevet anerkendt som en alternativ behandlingsmetode i Danmark, således er der flere og flere mennesker der benytter sig af zoneterapien til at behandle større eller mindre sygdomme, lidelser, smerter og skavanker, eller til en øget energi, velvære og livskvalitet i hverdagen.

Selve metoden tager udgangspunkt i zoner i fødderne. Teorien er, at der i fødderne er punkter relateret til alle dele i det menneskelige legeme, og herved kan man behandle de konkrete områder, ved at trykke på de pågældende punkter.

Zoneterapi i Kolding Eftersom zoneterapien er blevet mere populær og anerkendt, er der dukket flere klinikker op rundt omkring i landet, og det er i dag muligt at blive behandlet af en professionel zoneterapeut ligegyldigt hvor man befinder sig i Danmark.

Leder du efter zoneterapi i Kolding, har vi gjort lidt af forarbejdet for dig, og kommer her med 3 gode bud på zoneterapiklinikker, der alle kan noget helt specielt.

Zoneterapi ved Herdis Winum

Herdis Winum er et godt bud på en dygtig og klassisk zoneterapeut. Herdis er uddannet zoneterapeut fra zoneterapeutskolen i Kolding, hun er registreret alternativ behandler hos RAB og er desuden medlem af ZCT – Zoneconnections terapeut forening.

Herdis arbejder ud fra en helhedsopfattelse af kroppen, og bestræber sig på at finde ind til sygdommens egentlige årsag, for efterfølgende at sætte en behandling i gang.

Kolding Zoneterapi

En klinik der huser 3 dygtige og seriøse zoneterapeuter. Klinikken tilbyder behandling af en lang række sygdomme og problemer, og kan, grundet deres samarbejde, tilbyde en alsidig behandling samt et bredt kompetenceområde. Også akupunktur og hotstone behandling er en del af klinikkens repertoire.

Feel Fine

Feel Fine er drevet af massør og zoneterapeut Jannie Skovsgaard. Jannie tilbyder traditionel zoneterapibehandlinger samt professionel massage på sin klinik.