Zoneterapi i København

Zoneterapi i Roskilde

Zoneterapi København – Det at finde en god zoneterapeut

Når man er på udkig efter en behandler, der skal tage sig af ens krop og psyke, da er det selvsigende vigtigt at vedkommende er tillidsfuld, professionel og glad for sit arbejde. Der findes mange dygtige zoneterapeuter, og du kan med garanti finde en der passer til dig og dine behov. I nedenstående kan du se tre gode eksempler på zoneterapi i København.

Godthjælp ved Rikke Godthjælp

Rikke Godthjælp er en dygtig og professionel zoneterapeut der kan tilbyde en lang række ydelser i sin praksis. Foruden uddannelsen som zoneterapeut, er Rikke også uddannet inden for akupunktur, posturologi og auriculo. Rikke sammensætter altid sine behandlinger efter den enkelte patient, og kan blandt andet tilbyde hjælp inden for allergi, fertilitet, smerte, skader, genopretning, fødevareintolerance, depression, rygning, slidgigt med mere.

Zoneterapi i København – Sanselig ved Lise Breusch Klinkby

En lækker, indbydende og professionel klinik beliggende på Islands Brygge. Indehaveren af klinikken er Lise B. Klinkby der er uddannet zoneterapeut fra Naturmedicinsk Kursuscenter. Lise tilbyder behandling inden for en lang række områder, og er særligt specialiseret inden for behandling af gravide, stress, diabetes, fordøjelse og allergier.

Zoneterapi i København – Axil ved Betina Axil
Betina er en meget dygtig og erfaren zoneterapeut der tilbyder behandlinger inden for en lang række områder. Betina holder sig altid ajour med ny viden og teknikker, og kan således altid tilbyde en alsidig og professionel behandling, med et konstant voksende kompetenceområde.