Zoneterapi Århus - Find gode steder her

Zoneterapi Århus

Zoneterapi Århus – Kort om zoneterapien

Zoneterapi er en behandlingsmetode der tager udgangspunkt i kroppens egen styrke til at helbrede og styrke. Teknikken kommer fra det gamle Kina og bygger på teorien om at der på fødderne er refleksområder tilsvarende hver enkelt del af menneskets legeme.

Ved tryk på de rette punkter øger zoneterapeuten blodgennemstrømningen i de relevante områder, hvilket også fører til en øget mængde af neurohormoner i kroppen, der fører til en afgiftningsproces, hvilket tilsammen øger kroppens evne til at helbrede sig selv.

Zoneterapien kan herved bruges i mange forskellige henseender. Om der er tale om konkrete skavanker eller lidelser, eller forøget velvære og livskvalitet, så kan zoneterapien være behjælpelig.

Zoneterapi i Århus

Der er mange gode muligheder for zoneterapi i Århus, og man har altså gode behandlingsmuligheder hvis man er bosat i eller i nærheden af byen. Umiddelbart kan det virke uoverskueligt at navigere rundt i de mange tilbud der findes for zoneterapien i Århus, men generelt må man se det som en fordel, og ikke en ulempe, at der er noget forskelligt at vælge imellem, ikke mindst øger konkurrencen de udøvendes terapeuters dygtighed og kunnen, det giver også kunden muligheden for at finde en behandler der kan matche ens konkrete ønsker og behov.

Bud på zoneterapi i Århus

Vi har gjort lidt af forarbejdet for jer, og kommer her med 3 gode bud på zoneterapi i Århus. Vi har valgt lidt af hvert, og viser herved diversiteten i de mange tilbud der findes. Som i kan se ved de udvalgte zoneterapeuter tilbyder de mere end blot zoneterapien, som eksempelvis Annette Møller der foruden zoneterapeut er uddannet ernæringsterapeut og kostvejleder, eller Erik Back der arbejder med et fokus på sundhed og selvudvikling. Ligeledes finder du en specialiseret zoneterapiklinik, her er der fokus på kvinderelaterede sygdomme og problemer, samt graviditet, healing, barnløshed, børn med mere.

Relaterede Artikler