Zoneterapi i Aalborg - Find gode steder her

Zoneterapi i Aalborg

Zoneterapi i Aalborg – Vejgaard

Vejgaard klinikken er drevet af zoneterapeut, aromaterapeut, massør og sygeplejerske Laila Høyer Andersen. Laila er en dygtig og erfaren behandler og menneske, der foruden sin praktiske erfaring og kunnen, kan trække på viden og erfaring fra et spændende og omrejsende liv. Behandlingen på Vejgaard klinikken er en behandling der først og fremmest tager udgangspunkt i at forebygge eller behandle årsagen til at man er blevet eller bliver syg, frem for at behandle symptomerne.

Laila er en realistisk og fornuftig behandler der ikke lover helbredelse af sygdomme eller erstatning af besøg hos lægen, men derimod tager udgangspunkt i de områder og sygdomme hvor hun har positiv erfaring med behandling af zoneterapi, som eksempelvis moderne stresssyndrom. Laila imødekommer gerne et samarbejde mellem hende og det lægevidenskabelige, og tager altid udgangspunkt i den enkelte person, gennem lyttende og spørgende samtaleteknik.

Naturzonen – Akupunktur og Zoneterapi i Aalborg ved Bente Christensen

Bente Christensen er en erfaren og dygtig zoneterapeut og akupunktur der arbejder på sit 25. praksisår, således finder du på denne klinik, ikke kun en dygtig og moderne behandler, men også en erfaren kvinde. Bente tilbyder en kombination af kropsakupunktur, øreakupunktur, zoneterapi og vakumbehandlinger.

På klinikken kan du få behandling inden for ovenstående områder, samt inden for Posturologi, laserbehandling (frekvensbehandling), Elektroterapi (TNS-apparatur) og Vakuum terapi med cooping, støvle, arm og bensug. Bente er godkendt alternativ behandler og akupunktør af RAB, dette betyder blandt andet, at man kan få tilskud fra ”Danmark” til hendes behandlinger.

Maxcare

Zoneterapi i Aalborg ved Maxcare – Maxcare er en større klinik der tilbyder en lang række behandlingsformer ud over zoneterapien. Akupunktur, fysioterapi, sundhedstjek, hjælp til rygestop og vægttab, allergibehandling, coaching og massage er således en del af Maxcare repertoire. Alle deres behandlere er autoriserede sundhedspersonaler der er godkendt af RAB.