Negletekniker

Negletekniker

Få flotte og ubesværlige negle hos din negletekniker

13.07.2011

Der er ikke noget som et par smukke velplejede kvindehænder, dog kan det være svært at holde sine hænder og negle selv, og er man slem til at bide negle, eller pille i neglene, bliver det naturligvis endnu sværere. En let og ligetil måde at få smukke og velplejede hænder og negle på, at ved at få en negletekniker til at ordne det.

Regelmæssige besøg ved negleteknikeren giver dig smukke, velplejede og ubesværede negle. Herved skal du kun bekymre dig om at bestille tid hos din tekniker, resten af arbejdet tager hun sig af.

DANEFO – Dansk Negletekniker Forbund

Ønsker du at være sikker på, at din negletekniker er pålidelig og professionel, kan du gå efter en der er medlem af DANEFO. DANEFO er en brancheforening der varetager de professionelle negleteknikeres interesser. Endvidere har foreningen fokus på at sikre kunderne en helt igennem korrekt og forsvarlig udførelse af enhver form for neglebehandling. Som kunde er foreningen altså en sikkerhed for et rigtigt valg i en ellers til tider uigennemskuelig branche.

Du kan altså lettere finde frem til en velkvalificeret negletekniker, ved at gå efter en der er medlem af DANEFO giver sikkerhed for de har taget en negletekniker uddannelse.

Hvilke negle passer til dig?

Foruden valg af den rette tekniker, kommer også valg af de rette negle. Udvalget af kunstige negle er stort, og det kan umiddelbart være svært at finde de helt rigtige. Skal det være akryl, gele eller plastic, hvor lange skal de være, farve og form er nogle af de mange valg der er i kunstige negle.

Her kommer negleteknikeren igen ind i billedet. En god og professionel negletekniker, er en der kan finde ind til kundens personlighed, og ud fra en samtale om erhverv, fritid, hobbys og interesser, kan hjælpe kunden med at vælge de helt rigtige negle. Det handler altså om at finde en dygtig, professionel og pålidelig tekniker, når der skal nye og smukke negle på banen.

Relaterede Behandlere