Laserbehandling - Læs mere om Laserbehandling på Purewellness.dk

Laserbehandling

Laserbehandling

Har du fortrudt en tatovering, trænger øjenlåget til et løft eller irriterer strækmærkerne lidt for meget efter fødslen, så er der hjælp at hente på landets klinikker, der tilbyder behandling med laser. Find klinikker her på siden.

Laser behandling kan bruges til mange ting. Er det for eksempel huden i ansigtet, der er kommet til at hænge lidt for meget, så kan en laserbehandling rette op på noget af det. Laseren behandler den ældede hud og strammer den op, så der bliver færre rynker. Det kan også være en tatovering, der måske ikke er helt passende længere.

Her på siden finder du behandlere, der kan fjerne ekskærestens navn på ballen eller bare en tatovering, som du måske synes er blevet grim, eller som ikke længere passer til dig. Det tager typisk fem til ti behandlinger at få fjernet en tatovering helt. Men det afhænger selvfølgelig af tatoveringens størrelse og farvevalget.

laserbehandling ansigt

Generelt for alle laserbehandlinger skal man være opmærksom på, at det kan virke lidt generende for huden under behandlingen. Laserstrålen opvarmer huden, og det betyder også, at huden kan være generet og rød efter behandlingen, og at man derfor de efterfølgende dage skal undgå, at huden bliver påvirket af solen.

Ar og akne er også på listen over ting, der kan behandles med laser. Et ar eller bumsernes efterladenskaber i huden kan være generende, da det ofte er noget, man ser, hver gang man kigger sig i spejlet. Med laser stimuleres huden til at producere ny bindevæv og på den måde fornyer huden sig, ar vil blive mindre og huden vil føles blødere og glattere.

laserbehandling øjne

Er du en af dem der gerne vil være politibetjent, men er synet for dårligt. Er styrken i brillerne bare steget og steget. Eller har du et fysisk arbejde, hvor brillerne generer, og kontaktlinser kan du ikke bruge, så kan en laserbehandling være løsningen.

Laser kan nemlig hjælpe dig tilbage til et normalt syn, så du kan klare kravene til optagelsen som politibetjent eller slipper for at være afhængig af briller og kontaktlinser, men igen kan føle friheden ved at kunne se uden brug af hjælpemidler.

Alt efter hvad der ønskes behandlet med laser, er det forskellige metoder, der bliver brugt. Det er også forskellige klinikker, der udfører behandlingerne, ligesom det nødvendige antal behandlinger varierer.

Udbuddet af laser behandling, hvad laserbehandlinger kan afhjælpe og hvor i landet du finder klinikker, der behandler med laser kan du se her på siden, ligesom du også kan finde priser på den ønskede behandling.