Hypnoseterapi

Hypnoseterapi

Hypnoseterapi kan ændre dit liv

Rygeafvænning, jalousi, fobier, stress, mørkeræd, nervøsitet. Listen for hvad hypnoseterapi kan helbrede er lang, og meget længere end den her. Her på siden kan du se meget mere om, hvad der er af tilbud.

Hypnoseterapi arbejder med underbevidstheden, og kan løsne op for uønskede handlingsmønstre som for eksempel rygning og overspisning.

Hvordan foregår en behandling ?

Typisk møder man op hos hypnotisøren, hvor sessionen starter ud med en samtale, hvor man fortæller om problemet, man ønsker løst, og hvad der kan ligge til grund for den uønskede reaktion i bestemte situationer. Derefter indledes den egentlige hypnotiske behandling, hvor man ved snak føres ind i en form for trance.

Her arbejder hypnotisøren med underbevidstheden, og kan på den måde ændre fremtidige handlinger, så man fremover reagerer anderledes end man hidtidig har gjort.

Lær at bruge dit sind hypnotisk. Nå dine mål, slip, angst

Hvis man for eksempel ønsker hjælp til et rygestop, bliver man ført tilbage til dengang, man startede med at ryge. Hvad var grunden til, man startede med at ryge cigaretter.

Det var næppe, fordi det smagte godt første gang, men måske var det en form for søgen efter accept eller et oprør. Det er det, man skal blive bevidst om, og herefter kan man pludselig ikke fordrage cigaretter eller pibetobak.

Antallet af behandlinger varierer alt efter, hvad man ønsker hjælp til at ændre. Rygestop kan ofte klares med en enkelt behandling. Forbier med et par behandlinger.

Hypnoseterapi er et kraftfulgt værktøj der virkelig rykker

Mens der er behov for flere gange, hvis man vil dæmme ned for jalousi. Et kendetegn ved hypnose er dog, at der ofte er behov for langt mindre behandling end ved andre psykologiske behandlinger. Det er altså en meget effektiv behandlingsform.

Inden man lægger sig på briksen hos en hypnotisør skal man være forberedt på, at hypnoseterapi arbejder med underbevidstheden, og ofte fører de handlingsmønstre, som man ønsker forandret tilbage til barndommen. Derfor kan det betyde, at man kommer i en tilstand eller bliver gjort opmærksom på ting, som man har glemt. Det kan betyde, at man bliver ked af det, men det er langt fra altid det sker.

Under hypnosen er man nemlig ikke længere væk, end at man bagefter kan huske, hvad der er sket og derfor kan man også hele tiden sige stop, hvis det bliver for ubehageligt.Her på siden kan du finde ud af, hvad hypnose kan ændre og hvad det koster at benytte hypnose.