Find ansigtsbehandlinger i Vejle her

Ansigtsbehandling Vejle

Ansigtsbehandling i Vejle Gør noget godt for dig selv

Huden er vores krops beskyttelse, den tjener dagligt et vigtigt formål for vores krop – at beskytte os fra udefrakommende uønskede faktorer.

Hudtyper kan være mange, men uanset hvilken hudtype man har, er det vigtigt at man behandler den ordentligt og efter de forskrifter der passer til de konkrete typer. En kosmetolog er uddannet til at finde frem til klienters hudtyper og sammensætte behandlinger og produkter til de enkelte typer. Vil du gøre noget ekstra godt for dig selv og din hud, da kan det kun anbefales at få udført en professionel ansigtsbehandling.

Caroline Bjerring – Ansigtsbehandling i Vejle

Caroline Bjerring er en dygtig og anerkendt kosmetolog med egen klinik. Klinikken og personalet er professionelle, dygtige og erfarne. Caroline arbejder ud fra tanken om at skønhedspleje er en kombination af hudpleje, viden, luksus, selvforkælelse og overskud. Økologiske produkter bruges vidt i klinikken. Ole Henriksen, Dermalogica og Dr.Murad er de produkter der hovedsagligt anvendes i klinikken.

Ansigtsbehandling i Vejle – Miss Bitsch

Få udført dine ansigtsbehandlinger på en lækker og moderne klinik – Miss Bitsch imødekommer sine klienters ønsker på en professionel og moderne facon. Behandlingerne spænder over ansigt, hårfjerning, bryn og vipper samt negle.