Få en god ansigtsbehandling på Amager her

Ansigtsbehandling Amager

Ansigtsbehandling Amager

Brit Ahrensberg Hudpleje klinik og ansigtsbehandling på Amager

Brit Ahrensberg er en dygtig og veluddannet kosmetolog der tager sig godt af sine kunders hud. Om du har problemhud eller ønsker at gøre noget godt for dig selv og din krop, da er du kommet til det rette sted. Brits hudklinik er indbydende, hun anvender nogle af de bedste produkter på markedet, og hendes fremgangsmetoder er professionelle og grundige.

Beauty Clinique ved Shazia Rafique

Med priser startende ved 199 kroner for en ansigtsbehandling er Shazia Rafique ikke kun en dygtig og professionel kosmetolog, hun er også en billig behandler. På klinikken tilbydes der mange forskellige former for behandlinger, alt efter hudtype, ønsker og behov. Også make up, epilering, manicure og andre behandlinger tilbydes på klinikken.

Ansigtsbehandlig på Amager – No Rush

En professionel kosmetolog og en kosmetiker står klar på klinik No Rush til at tage sig kærligt af dig og din hud, krop og udseende. Skønhedsbehandlingerne bliver altid tilpasset den enkelte kunde, der på klinikken bliver modtaget i lækre indbydende lokaler, og i en dejlig hyggelig og personlig atmosfære.

Mange forskellige lækre behandlinger tilbydes på klinikken. Også ansigtsbehandling i forbindelse med acne tilbydes, samt den anerkendte frugtsyrebehandling med udrensning og guldmaske.