Ansigtsbehandling i Odense

Ansigtsbehandling Odense

Ansigtsbehandling i Odense Find Ansigtsbehandling i Odense her

Hudplejegruppen i Odense

Professionel hudpleje på et højt plan. Hudplejegruppen er en klinik der tilbyder sine kunder professionel hudpleje, her i blandt ansigtsbehandling. Ansigtsbehandlinger kan være mange ting, hvad vigtigt er, at den er tilegnet din hud og dine ønsker og behov, det er den hos Husplejegruppen!

Lovely Skin – Ansigtsbehandling i Odense

Lovely Skin er en super lækker og indbydende klinik der tilbyder diverse former for behandlinger. 6 forskellige ansigtsbehandlinger alt efter hudtype og ønsker, tilbydes på klinikken, hvortil der kommer forskellige tillæg, så man kan tilrettelægge en behandling der macther dine ønsker og behov

Total Bodyzone

Ansigtsbehandling med mere i Odense. Total Bodyzone er et rigtig godt valg hvis du ønsker en professionel og personlig behandling. Dit valg for bedre velvære er klinikkens slogan, og velvære er hvad der er i højsædet på denne klinik.

Af behandlinger ud over ansigt skal nævnes massage, akupunktur, zoneterapi, slankebehandling, cellulite, strækmærker, wellness og træning. Faciliteterne er super lækre, personalet er professionelle, venlige og imødekomne.

Wellness Terapi

En super lækker wellness klinik der går ud over det sædvanlige. Mange forskellige former for behandlinger tilbydes på klinikken, og standarden er uden tvivl i top. Dygtige behandlere, lækre produkter og en god atmosfære er hvad der kendetegner Wellness Terapi.